|

M'Gladbach yeni transferi böyle duyurdu

Borussia Mönchengladbach Kulübü, Fransız stoper Kolodziejczak'ın transferini Celtic'le oynanan Şampiyonlar Ligi maçı öncesi yaşanan isim karmaşasına göndermede bulunarak duyurdu.

Yeni Şafak
12:17 - 6/01/2017 Cuma
Yeni Şafak
Alman Kulübü Sevilla'dan kadrosuna kattığı Kolodziejczak'ın transferini esprili bir şekilde açıkladı.
Alman Kulübü Sevilla'dan kadrosuna kattığı Kolodziejczak'ın transferini esprili bir şekilde açıkladı.

Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach, Sevilla'dan kadrosuna kattığı defans oyuncusu Timothee Kolodziejczak'ın transferini ilginç bir şekilde açıkladı.



Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Kolodziejczak isminin yazımının zor olmasına vurgu yapılarak Celtic'le oynanan Şampiyonlar Ligi maçı öncesi yaşanan isim karmaşasına göndermede bulunuldu.






Bir Alman takımı...

Hatırlanacağı üzere Borussia Mönchengladbach'ın evinde Celtic'le oynadığı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde İskoçya'da bir işletme sahibi, karşılaşmayı canlı olarak yayınlayacağını açıklamış ve mekanın önündeki tabelaya Mönchengladbach'ın yerine 'Bir Alman takımı' ifadesini yazmıştı.







Borussia Mönchengladbach kulübü, mekan sahibinin bu hamlesinden sonra Twitter'daki ismini İskoç işletmecinin yazdığı gibi 'Bir Alman takımı' yapmıştı. Alman kulübü bununla da kalmamış ve maç öncesinde mekan sahibinin yaptığı uygulamayı ters bir şekilde bu kez Celtic için uygulamıştı.

















#Timothee Kolodziejczak
#Borussia Mönchengladbach
7 yıl önce