|

Milli cimnastikçi Ayşe Begüm Onbaşı: Çok mutluyum

Güney Kore'de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atan Milli Cimnastik Takımı sporcusu 15 yaşındaki Ayşe Begüm Onbaşı başarı hikayesini anlattı. Begüm, 'Başarımı antrenmanlardaki azim, disiplin, düzgün çalışma ve verilen kuralı uygulamaya borçluyum' dedi.

Yeni Şafak
19:20 - 8/07/2016 Cuma
Güncelleme: 16:35 - 8/07/2016 Cuma
DHA
Ayşe Begüm Onbaşı kazandığı başarıyı değerlendirdi.
Ayşe Begüm Onbaşı kazandığı başarıyı değerlendirdi.

Güney Kore'de, 14'üncü Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonasında, 15-17 yaş kategorisinde altın madalya kazanarak şampiyon olan genç cimnastikçimiz Ayşe Begüm Onbaşı, Okul Sporları Federasyonu'nca 11-18 Temmuz tarihleri arasında Trabzon'da düzenlenecek olan Gymnasiade Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatı'nın hazırlıklarına başladı.







Öğle saatlerinde Trabzon'a gelen ve Olimpiyat Köyü'nde kampa giren başarılı sporcu Ayşe Begüm Onbaşı, gurur veren başarının sırrını da azim, disiplin ve düzgün çalışmaya bağladı.



"Altın Kız" Ayşe Begüm Onbaşı, şöyle konuştu.


  • 'Çok önemli bir başarı oldu. Dünya çapındaki bir yarışmada şampiyonluk kazandım. Çok mutluyum. Tabi ki çok gurur verici bir duygu. 8 yaşımdan beri çalışıyorum. Madalya canavarı ve Altın kız sıfatlarının yakıştırılması çok anlam verici ve çok sevindirici. Böyle şeyler çok mutluluk veriyor. Başarımı antrenmanlardaki azim, disiplin, düzgün çalışma ve verilen kuralı uygulamaya borçluyum.'



#Ayşe Begüm Onbaşı
#Cimnastik
8 yıl önce