|

Milli sporcu Dilara ABD'de öldürüldü

ABD'nin Philadelphia kentinde yaşayan Bayan Buz Hokeyi Milli Takımı oyuncusu Dilara Elysse, 29 yaşındaki erkek arkadaşı Andrew Messner tarafından öldürüldü.

Yeni Şafak
13:23 - 3/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 10:32 - 3/10/2015 Cumartesi
Diğer

Dilara Elysse Özen,erkek arkadaşı Andrew Messner tarafından, evinde öldürüldü. Dilara'nın cesedi, annesi tarafından evinin banyosunda küvetin içinde bulundu.



Vatan Gazetesi'nin haberine göre, 2015 yılının başında da, Dilara Özen'e fiziksel saldırıda bulunduğu için gözaltına alınan ve olaydan sonra ifade vermek için mahkemeye gitmediği için hakkında tutuklama kararı bulunan Andrew Messner, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.



Dilara Özen'in kendisini 'hayat dolu bir insandı' diye niteledikleri komşuları, geçtiğimiz pazartesi gecesi, Dilara ile erkek arkadaşı arasında bağrışma ve tartışma sesleri duyduklarını belirtti.



Universiade'da milli formayı giymişti

Erkek arkadaşı tarafından katledilen Dilara Elysse Özen , Erzurum'da 2011 yılında düzenelenen Universiade oyunlarında Bayan Buz Hokeyi Milli Takımı formasını giymişti.



En son İzmir Buz Hokeyi takımında da forma giyen Dilara, geçtiğimiz yıl seyahat zorluklarından milli takımdan affını istemişti.


#Dilara Elysse Özen
#Bayan Buz Hokeyi Milli Takımı
#cinayet
9 yıl önce