|

'Milli takım beni ilgilendirmiyor'

Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps'la yıldızı barışmayan Samir Nasri, yaptığı açıklamada milli takıma asla dönmeyeceğini söyledi.

Yeni Şafak
17:26 - 28/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:44 - 28/09/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Samir Nasri yaşadığı hayal kırıklıkları nedeniyle bir daha asla milli takıma dönmeyeceğini ifade etti.
Samir Nasri yaşadığı hayal kırıklıkları nedeniyle bir daha asla milli takıma dönmeyeceğini ifade etti.

Sezon başında adı sıkça Beşiktaş'la anılan fakat İspanyol kulübü Sevilla ile sözleşme imzalayan Fransız orta saha oyuncusu Samir Nasri, daha önce de dile getirdiği gibi bir daha Fransa Milli Takımı'nda oynamayacağını söyledi.



Yıldız oyuncu sözlerini şu şekilde sürdürdü:



  • "Bu benim kendi isteğim. İstemediğim bir şey. Özellikle Euro 2012'den sonra Fransa Milli Takımı nedeniyle çok acı çektim. Ben suçsuz olduğumu söylemiyorum. Bilakis benim de hatalarım var. 2014 Dünya Kupası'nda olmamak beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Orada olabilmek için sahada her şeyi yapmıştım. Avrupa Şampiyonası'nda gördüm ki benimle aynı şeyi yapan fakat yedek kulübesinde olmaktan memnun olmayan çok oyuncu vardı. Buna rağmen onları aldılar. Bugün sadece kendimi geliştirmek ve futbol oynarken zevk almak istiyorum. Geçtiğimiz sezon 6 ay boyunca sahalardan uzak kaldım. Amacım iyi olmak. Sevilla'da özgüvenimi kazanmak. Fransa Milli Takımı beni ilgilendirmiyor."



#Samir Nasri
#Fransa Milli Takımı
#Didier Deschamps
#Sevilla
8 yıl önce