|

Mourinho neşteri vuruyor

İngiltere Premier Lig'İn köklü kulüplerinden Manchester United'ın başına geçen Jose Mourinho, takımdaki bazı isimlerin biletlerini kesti. Portekizli hoca, Chelsea'den gönderdiği Mata'yı Manu'dan da gönderiyor.

Yeni Şafak
11:01 - 31/05/2016 Salı
Güncelleme: 11:30 - 31/05/2016 Salı
Yeni Şafak
Mourinho'nun transfer listesi hazır.
Mourinho'nun transfer listesi hazır.

Premier Lig'de kötü geçen sezonun ardından takımı Mouriinho'ya emanet eden Manchester United'da önemli değişikliklerin yaşanması bekleniyor.



Yıldız isimlerle kadrosunu güçlendirerek beklenen şampiyonluğa ulaşmak isteyen Mourinho'nun göndereceği ilk isim Juan Mata.



Chelsea'de de bir dönem beraber çalışan ikilinin yolları 2014 Ocak'ta ayrılmıştı. Mourinho, Mata'nın biletini keisnce İspanyol oyuncu Manchester United'a transfer olmuştu.




Sky Sports'un haberine göre Mourinho'nun Mata ile birlikte göndermeyi planladığı bir diğer isimse Daley Blind.



Mourinho, savunmada görev yapan Hollandalı oyuncunun performansını beğenmiyor. Louis Van Gaal döneminde Manu'ya transfer olan, 2014'ten bu yana United formasını giyen Blind de ayrılmaya hazırlanıyor.



Jose Mourinho'nun savunma için düşündüğü isimlerse Chelsea'den eski öğrencisi Kurt Zouma ve Real Madrid forması giyen Raphael Varane. Portekizli hoca, 1994 doğumlu Zouma ve 1993 doğumlu Varane'ı takıma katıp Manchester'ın yaş ortalamasını düşürerek hem genç hem de tecrübe sahibi bir takım oluşturmayı planlıyor.









#Manchester United
#Jose Mourinho
8 yıl önce