|

Mourinho Pogba'yı defansta oynatmak istiyor

Manchester United'da, sakatlanan ve sahalardan 2 ay uzak kalacak Eric Bailly'nin yerine teknik direktör Jose Mourinho, Fransız golcü Paul Pogba'yı oynatabileceğinin sinyallerini verdi.

Yeni Şafak
15:54 - 26/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:12 - 26/10/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Paul Pogba bu sezon Manchester United formasıyla 11 maçta 3 gol kaydedebildi.
Paul Pogba bu sezon Manchester United formasıyla 11 maçta 3 gol kaydedebildi.

Premier Lig takımlarında Manchester United'ın Fransız forveti Paul Pogba ile ilgili teknik direktörü Jose Mourinho şaşırtan bir açıklama yaptı.



Sezon başında rekor ücretle Juventus'tan İngiliz devi Manchester United'a transfer olan golcü oyuncunun büyük bir potansiyeli olduğunu söyleyen Portekizli çalıştırıcı, "Pogba stoper mevkisinde büyük bir oyuncu olabilir" dedi.



Kırmızı Şeytanların menajeri Jose Mourinho, sakatlığı sebebiyle yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Fildişi Sahilli stoper Eric Bailly'nin yerine Paul Pogba'yı o bölgede kullanmayı düşünüyor.



Mourinho Paul Pogba'nın her mevkide oynayabileceğini ifade ederek şu ifadeleri kullandı:


  • "Yeni bir takıma adapte olmak her zaman zordur. Pogba da bunu yaşıyor. O fenomen bir oyuncu. Dev bir potansiyeli var. Yıllar geçtikçe kendine gelecek. Ona güveniyoruz. Bizler eleştiriyle yaşamaya alıştık. Pogba kalitesiyle ve fiziki kapasitesiyle efsane bir defans oyuncusu olabilir."







#Paul Pogba
#Jose Mourinho
#Manchester United
7 yıl önce