|

'Mourinho Sneijder'i istiyor' iddiası

Manchester United ile anlaşması beklenen Jose Mourinho'nun, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'i transfer listesinde ilk sıraya aldığı belirtildi.

Yeni Şafak
13:10 - 25/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:40 - 25/05/2016 Çarşamba
Diğer
Wesley Sneijder (Galatasaray)
Wesley Sneijder (Galatasaray)

Wesley Sneijder, Jose Mourinho'nun 2010'da Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı Inter'de takımın anahtar oyuncusuydu.Temmuz ayında tekrar sahalara döneceğini açıklayan Jose Mourinho, Manchester United için gün sayıyor. Portekizli teknik adamın İngiliz ekibindeki ilk hamlesinin de Wesley Sneijder olacağı öne sürüldü.



Habertürk'ün iddiasına göre; Hollandalı yıldızı Avrupa'nın en iyi '10 numaralarından biri' olarak tanımlayan Portekizli hocanın, zaman zaman görüşüp yakın ilişkilerini koruduğu Hollandalı yıldız ile yeniden birlikte çalışmak istediği ve bu konuda yönetimden harekete geçmelerini ifade ettiği belirtildi.




İngilizler 7.5 milyon euroyu ödemeye hazır

Manchester United'ın Sneijder'ın 7 milyon 500 bin Euro'luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu ve Hollandalı'nın takımın Türkiye Kupası'nı kaybetmesi ve Avrupa kupalarından men cezasının 2 sezona çıkması halinde ayrılığı ciddi şekilde masaya yatıracağı kaydedildi.







#Jose Mourinho
#Wesley Sneijder
#Galatasaray
#Manchester United
8 yıl önce