|

Mourinho'dan Conte'ye sert sözler

Premier Lig'in 9. haftasında Chelsea'nin sahasında Manchester United'ı 4-0 yenmesinin ardından Jose Mourinho'nun, Antonio Conte'nin kulağına söylediği sözler İngiltere'de olay oldu.

Yeni Şafak
10:46 - 24/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:20 - 24/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Jose Mourinho'nun maç sonrası Conte'nin kulağına fısıldadığı sözler İngiltere'de büyük tartışma konusu oldu.
Jose Mourinho'nun maç sonrası Conte'nin kulağına fısıldadığı sözler İngiltere'de büyük tartışma konusu oldu.

Premier Lig'de Chelsea'nin sahasında Manchester United'ı 4-0 mağlup ettiği maçın yankıları sürüyor.



Chelsea'nin 4-0'lık galibiyeti sonrası Conte'nin tribünleri ayağa kaldırmaya çalışması Chelsea'nin eski çalıştırıcısı Mourinho'yu hayli kızdırdı. Maç bitiminde Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun, Chelsea'nin antrenörü Antonio Conte'nin yanına giderek kulağına fısıldadığı sözler ise medyada tartışma konusu oldu.



Mourinho'nun ağız hareketlerinden anlaşıldığı kadarıyla Conte'ye, "4-0'ken kutlama yapmak sevinmek değil bizi aşağılamaktır" dediği ve Conte'nin yanıtını beklemeden soyunma odasına yöneldiği kaydedildi.



Maç sonrası basın toplantısında Mourinho, konuyla ilgili yorum yapmazken Conte kendisine yöneltilen soruya üstü kapalı bir yanıt verdi. Basın toplantısında konuşan tecrübeli çalıştırıcı Mourinho'ya gönderme yaparak şöyle söyledi:


  • "Ben eski bir oyuncuyum. Ne yapılması gerektiğini biliyorum. Statta yaptığım hareket 4-0 galip olan bir takımı alkışlatmak içindi çünkü bunu hak ediyorlardı. Herkese büyük saygımız var, Manchester United da dahil. Gayet normal bir şey yaptım. Kimseyle alay etmedim, istediğim şey bu değildi zaten."


#Jose Mourinho
#Antonio Conte
#Chelsea
#Manchester United
7 yıl önce