|

Muharrem Usta'dan fenalaşan yolcuya acil müdahale

Trabzonspor'un aynı zamanda doktor olan başkanı Muharrem Usta, uçakla İstanbul'a dönerken rahatsızlanan bir yolcuya müdahalede bulundu.

Yeni Şafak
10:17 - 26/09/2016 Pazartesi
Güncelleme: 07:27 - 26/09/2016 Pazartesi
Diğer
Trabzon-İstanbul uçağında kalkıştan 20 dakika sonra bir yolcu fenalaştı. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta hastaya müdahale etti.
Trabzon-İstanbul uçağında kalkıştan 20 dakika sonra bir yolcu fenalaştı. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta hastaya müdahale etti.

Trabzonspor Süper Lig'in 5. haftasında sahasında karşılaştığı Atiker Konyaspor'u 90+5'de bulduğu gol ile mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmayı stadyumda takip eden Başkan Muahrrem Usta, akşam saatlerinde İstanbul'a hareket etti. 22.40 uçağı ile İstanbul'daki ofisine gitmek için uçağa binen Usta'nın uçakta başına ilginç olay geldi.



"Doktor var mı?" anonsu yapıldı

Trabzon Ajans'ın haberine göre; uçağın kalkışının yaklaşık 20 dakika sonrası uçakta bir kişinin fenalaşması üzerine hostesler yolcuya müdahale edemeyince “doktor var mı?” şeklinde anons yapıldı. Yapılan anons üzerine olay yerine aynı zamanda doktor olan Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta geldi.



Muharrem Usta müdahale etti

Bir süre fenalaşan kişiye müdahalelerde bulunan Başkan Usta, daha sonra şekerli su istedi. Yaklaşık 10 dakikalık bir müdahale gerçekleştiren Usta, yolcuyu sakinleştirip ve telkinlerde bulunarak koltuğuna dönüş yaptı. Fenalaşan yolcunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.



#Muharrem Usta
#Trabzonspor
8 yıl önce