|

Muslera 'jetlagı' da yeniyor

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, 17 saatlik bir uçak yolculuğunun ardından çıktığı Gençlerbirliği maçında adından yine söz ettirmeyi başardı.

Yeni Şafak
12:31 - 17/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 12:44 - 17/10/2016 Pazartesi
DHA
Galatasaray'ın başarılı kalecisi Muslera, bu sezon kalesinde 5 gol gördü.
Galatasaray'ın başarılı kalecisi Muslera, bu sezon kalesinde 5 gol gördü.

Sarı kırmızılıların başarılı file bekçisi Fernando Muslera, Gençlerbirliği forvetlerine karşı performansı ile maçın adamı olurken yine haftanın en konuşulan isimlerinden biri oldu.



Başarısının yanı sıra centilmen ve mütevazi tavırları ile futbol kamuoyunun takdirini kazanan Muslera, milli maç dönemlerinde her defasında Güney Amerika'ya gitmesine rağmen, dönüşlerinde sorun oluşturmadan gelip formasını giyiyor. Muslera son olarak ülkesi Uruguay Milli Takımı'nın formasını giydikten sonra bir günü aşan bir yolculuktan sonra İstanbul'a gelebildi. Uruguay Milli Takımı'nın Kolombiya Milli Takımı ile yaptığı mücadele yer alan başarılı kaleci dönüşte büyük bir özveri ile Gençlerbirliği maçına yetişti.



Kolombiya'nın Barranquilla şehrinden 1,5 saatlik yolculukla Panama City'e uçan Muslera, burada 4 saat aktarma uçağını bekledi. Ardından Panama City'den 17 saat süren bir yolculukla İstanbul'a gelebildi.


#Fernando Muslera
#Galatasaray
#Uruguay
8 yıl önce