|

Muslera Tigres’e gidiyor

29 yaşındaki başarılı kaleci yeni sezonda Meksika Ligi'nde oynayacak. Muslera'nın transferini büyük ölçüde bitiren Tigres'in, Uruguaylı kaleciye yılda 5 milyon Euro teklif ettiği ve anlaşma sağlandığı iddia edildi

Yeni Şafak ve
03:00 - 6/05/2016 Cuma
Güncelleme: 02:27 - 6/05/2016 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın Çaykur Rizespor maçı sonrası söylediği, “İyi bir teklif gelmesi halinde yönetimle birlikte oturur düşünürüz” sözleri büyük yankı uyandırdı. Başarılı kaleci, daha sonra şahsi Twitter hesabından açıklama yaparak, “Rizespor maçının ardından verdiğim röportajdaki sözlerin bazı insanlar tarafından doğru anlaşıldığından emin değilim. G.Saray ile devam eden 2 yıllık kontratım var ve 5 yıldır formasını giydiğim kulübüm ile birlikte olmaktan çok mutluyum. Röportajda ileride kulübümüze ciddi teklif gelmesi ve olası bir transferin iki taraf için olumlu olması hâlinde konuşulabileceğini anlattım” ifadesini kullandı. Muslera bu sözleriyle, G.Saray taraftarlarını biraz olsun rahatlatsa da işin aslının çok başka olduğu öğrenildi. Uruguaylı kaleci, gelecek sezon büyük olasılıkla sarı-kırmızılı formayı giymeyecek. Meksika kulübü Tigres'in Muslera'nın transferini büyük ölçüde bitirdiği kaydedildi. Tigres'in, Muslera'ya yılda 5 milyon Euro teklif ettiği ve anlaşma sağladığı ifade edildi. Meksika kulübünün, G.Saray yönetimi ile de temasa geçip, bonservis pazarlığına başladığı bildirildi.



Sakatlığım nazar olsun




Ligdeki Torku Konyaspor maçında yaşadığı sakatlığın ardından 88 gün sonra kupadaki Çaykur Rize karşılaşmasıyla sahaya çıkan Sinan Gümüş, başarılı performansıyla alkışlandı. Sarı-kırmızılıların gelecek vaat eden genç yıldızı, takımın lig ve kupada kalan maçlarında da görev alarak sezonu en iyi şekilde tamamlamak istiyor. Çaykur Rizespor maçında oyuna girerken tribünlerdeki taraftarların olumlu tepkisiyle karşılaşan genç oyuncu, sakatlık sürecinde kendisine çok iyi baktığını ve sahaya en kısa sürede ve hazır halde dönebilmek için düzenli olarak çalıştığını kaydetti. Sakatlık döneminde kendisine yardımcı olan herkese teşekkür eden Sinan, "Sakatlığım nazar olsun. Ailem, takım arkadaşlarım ve Podolski başta olmak üzere herkese teşekkür ederim. Sahaya çıkarken sanki ilk maçıma çıkıyormuşum gibi heyecanlandım" dedi.



En çok Podolski sevindi


G.Saray'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı kupadaki yarı final rövanş maçının son 20 dakikasında görev alan Sinan Gümüş performansıyla sınıfı geçti. Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in, “Beni çok heyecanlandırdı. Beşiktaş derbisinde daha çok süre alacak” dediği Sinan'ın dönüşüne en çok Podolski sevindi. Alman yıldız, soyunma odasında kutladığı genç oyuncuya “İyi ki döndün! Seninle saha içinde çok iyi anlaşıyorum” sözleriyle motive etti.



Derbi kararı Sneijder'de


Çaykur Rizespor ile oynanan kupa maçında 18 kişilik kadroya alınan Wesley Sneijder oyuna hiç girmedi. Isınmaya bile çıkmayan Hollandalı yıldız, Arena'yı terk ederken uzatılan formaları “Beşiktaş derbisinden sonra imzalarım” cevabıyla geri çevirdi. Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in derbi için kararı Sneijder'e bıraktığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcu bugün taktik idmanda kendisini deneyecek ve iyi hissetmesi halinde de Beşiktaş'a karşı ilk 11'de sahaya çıkacak.



SEMİH ZOR, CHEDJOU YOK


G.Saray'da kupa maçında sakatlanan Semih Kaya'nın Beşiktaş derbisinde forma giymesinin zor olduğu bildirildi. Dün kontrolleri yapılan genç futbolcunun arka adalesinde orta düzeyde zorlanma tespit edildi. Sarı-kırmızılı kulüp Semih Kaya'nın tedavisine başlandığını duyurdu. Diğer yandan dünkü idmanda takımdan ayrı özel program dahilinde çalışan Chedjou'nun da Beşiktaş derbisinde forma giyemeyeceği belirtildi.







#Meksika Ligi
#Muslera
#Galatasaray
8 yıl önce