|

Muslera'nın alternatifi bulundu

Fernando Muslera'nın ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran sarı-kırmızılı yönetimin, Victor Valdes ile temas kurduğu iddia edildi. Manchester United'la bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın Valdes transferinin bedelsiz gerçekleşebileceği öğrenildi.

Yeni Şafak
11:37 - 2/08/2015 Pazar
Güncelleme: 12:35 - 2/08/2015 Pazar
Diğer

Transfer çalışmalarını sessiz sedasız sürdüren ve herkesin golcü almasını beklediği Galatasaray'la ilgili bomba bir iddia geldi. İddiaya göre Cimbom'un gündemindeki isim Victor Valdes.



Fotomaç'ın haberinde aktardığına göre AS Gazetesi, Muslera'yla pek çok Avrupa devinin ilgilendiğini Galatasaray'ın Uruguaylı kaleci için bazı takımlarla görüşmeler yaparken Valdes'le de temas kurduğunu yazdı. Muslera'nın eninde sonunda dev bir takıma gideceği belirtilirken başarılı kalecinin, Galatasaray'da kalsa bile arkasında kaliteli bir kaleci oturtmak isteyen sarı-kırmızılı yönetimin Valdes ile sorunu çözmek istediği dile getirildi.



Bedelsiz gitmişti

Manchester United'da teknik direktör Louis Van Gaal ile atışan ve bileti kesilen İspanyol kaleci Valdes'in de Türkiye ve Galatasaray seçeneğine sıcak baktığı ifade edildi.


33 yaşındaki oyuncu, altyapısından çıktığı Barcelona'da 2002 yılından 2014'e kadar kaleyi korudu. 2014'te sözleşmesi uzatılmayan Valdes, bedelsiz bir şekilde Manchester United'a imza attı. İngiliz ekibiyle bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın İspanyol kalecinin transferinin bedelsiz gerçekleşebileceği öğrenildi.



Geçen sene U21'de oynadı

Valdes geçen sezon Manchester ekibiyle, U21 takımında 3 maça çıkarken, Premier Lig'de 2 maça çıktı, sadece bir maç kalesini gole kapayabildi. Rüştü'den kaleyi teslim alan ve Barcelona ile kazanmadık kupa bırakmayan Valdes, kariyeri boyunca 535 maça çıktı, kalesinde 441 gol gördü. Antalyaspor da İspanyol kaleciyle görüşmeler yapmış ve Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, temasların basında çıkması nedeniyle transferin gerçekleşmediğini söylemişti.

#galatasaray
#victor valdes
#transfer
9 yıl önce