|

Muslera'yı alacak bedel yok

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Uruguaylı kalecinin İngiltere'ye transfer olacağı yönündeki haberlere, “Muslera, hem kaptanımız hem de 21. şampiyonluğa ulaşmamız adına Galatasaray'ın en önemli parçası. Onu bırakmayız” diyerek son noktayı koydu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/10/2017 Cuma
Güncelleme: 03:00 - 27/10/2017 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fernando Muslera'nın Newcastle United'a transfer olacağı iddiaları ilgili tavrını ortaya koydu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fernando Muslera'nın Newcastle United'a transfer olacağı iddiaları ilgili tavrını ortaya koydu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fernando Muslera'nın Newcastle United'a transfer olacağı iddiaları ilgili tavrını ortaya koydu. İngiliz The Sun Gezetesi, Newcastle United Kulübü'nün, Muslera'yı transfer etmek istediğini iddia ederken bu konu Galatasaray yönetiminde de gündeme geldi. Kulüp Başkanı Dursun Özbek, Muslera konusundaki bu iddialara nokta koyup “Muslera, hem kaptanımız hem de 21. şampiyonluğa ulaşmamız adına Galatasaray'ın en önemli parçası. Tüm bunlar tamamı ile spekülasyon. Muslera'nın eşi de bebeğini İstanbul'da doğuracak. Teklif gelse de Muslera'yı Galatasaray'dan alacak bir bedel yok. Onu bırakmayız” yorumunu yaptı. Galatasaraylı idareciler önceki gün yaptığı açıklamada Fernando Muslera'nın transfer iddiaları için "Fernando Muslera, Galatasaray takımının 2. kaptanı ve önemli bir parçasıdır. Fernando Muslera ile daha yeni sözleşme uzattık. Böyle bir konu gündemde yok" demişlerdi.

3 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

2011-2012 sezonunun başında İtalyan ekibi Lazio'dan Galatasaray'a transfer edilen Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, 6 sezondur sarı-kırmızılı formayı giyiyor. Bu süreçte Galatasaray ile 3 şampiyonluk yaşayan başarılı kaleci, ortaya koyduğu performansla da sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi oldu. Geçtiğimiz Temmuz ayında Galatasaray'la yeni sözleşme imzalayan 31 yaşındaki file bekçisi, kendisini 2021 yılına kadar sarı-kırmızılı formaya bağlayan mukaveleye imzayı attı. Galatasaray'da oynamaktan mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Uruguaylı yıldız konusunda, Başkan Dursun Özbek'in de kesin tavrı, Muslera'nın başka bir kulübe transferini neredeyse imkansız hale getiriyor.

#Dursun Özbek
#Muslera
6 yıl önce