|

Mustafa Denizli: Alex'ten sonra en etkili isim Ozan

Teknik direktör Mustafa Denizli, Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'u 3-1 yendiği maçın ardından Ozan Tufan hakkında övgü dolu sözler kullandı. Denizli, "Son 3-4 haftadır takımda en etkili isim Ozan Tufan. Alex'ten sonra orta sahada en etkili oyuncu Ozan'' diye konuştu.

Yeni Şafak
08:57 - 16/10/2017 Monday
Güncelleme: 09:03 - 16/10/2017 Monday
Yeni Şafak
Türkiye'nin en önemli teknik adamları arasında yer alan Mustafa Denizli, Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan'ın performansını değerlendirdi.
Türkiye'nin en önemli teknik adamları arasında yer alan Mustafa Denizli, Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan'ın performansını değerlendirdi.

Teknik direktör Mustafa Denizli, Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'u 3-1 yendiği maçın ardından Ozan Tufan hakkında övgü dolu sözler kullandı.

İşte Mustafa Denizli'nin Ozan Tufan hakkındaki açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Ozan geçen yıl Avrupa Şampiyonası'nda, Fransa'da, bir maçta yediğimiz golde saçlarını düzeltiyor diye başladı. Türkiye'de inanılmaz şeyler oluyor. Futbolcuyla ilgli, güreşçiye benzettiler, sumıocuya benzettiler, günde 8 öğün yemek yiyor dediler, Aykut hoca ısrarla Ozan'ı oynatttı. Son 3-4 haftadır Fenerbahçe'nin en etkili ismi Ozan. Fenerbahçe'nin son yıllarda Alex'ten sonra ceza alanına en çok giren ismi Ozan. Atar, atmaz, o önemli değil. Bu cesareti, Ozan bütün bunlara rağmen gösterdiyse, bu Ozan için artı puandır. Fenerbahçe taraftarı, 5-6 hafta önceki düşüncelerini Ozan için taşıyor mu, bunu merak ediyorum."


#Mustafa Denizli
#Alex de Souza
#Ozan Tufan
7 years ago