|

Mustafa Denizli'den 32. hafta mesajı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Boluspor'la 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından geçen haftaki oyun çizgisinin gerisinde olduklarını söyledi. Denizli ayrıca ligin geri kalanı ile ilgili de yıllar onca Süper Lig'de yaptığı çıkışlardan birini yaptı.

Yeni Şafak
17:02 - 4/03/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:15 - 4/03/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Mustafa Denizli, Boluspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.
Mustafa Denizli, Boluspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Eskişehir Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Boluspor maçının ardından yaptığı açıklamada 32. haftayı işaret etti ve 'ümit ediyorum o haftalarda hesaplarımız gerçekleşir' diye konuştu. Denizli, Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde de buna benzer bir çıkış yapmıştı. Tecrübeli çalıştırıcı o dönemde '26. hafta da lideriz, bir adım geriden gelerek hedefimize ulaşacağız' demişti.



İşte Mustafa Denizli'nin Boluspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar;


  • "Bugün 1 puan kazanıp 2 puan kaybettik mi bunun değeri önümüzdeki haftalarda ortaya çıkar. Geçen haftaki oyun çizgimizin gerisindeydik. Karşımızda play-off için iddialı bir takım vardı. 90 dakikayı değerlendirdiğimiz zaman bugünü böyle geçmek çok sağlıksız değil. Sene sonunda maçları tamamladığımız zaman tablomuz ne olacak, bu tablonun herhangi bir şekilde gerisine düşmeyiz. Bunu hem ben, hem futbolcularımız biliyor. Ümit ediyorum 32'inci hafta civarında hesaplarımız gerçekleşir. Bunun dışında bir şey düşünmüyoruz. Bugün erken yenilen gol bizim zaaflarımızı ortaya çıkardı. Serbest atıştan rahat gol yiyen takım bunu telafi etmek mecburiyetinde. Önümüzdeki haftalarda bunu mutlaka telafi edeceğiz."


#Mustafa Denizli
#Eskişehirspor
7 yıl önce