|

Muzzi Özcan: Emre Mor'un Türkiye'ye transferi 30'undan sonra olur

Adı üç büyüklerle anılan Emre Mor için menajeri Muzzi Özcan iddialara noktayı koydu. Özcan, Alman basınına yaptığı açıklamada genç futbolcunun 30 yaşından sonra Türkiye'yi düşünebileceğini söyledi.

Yeni Şafak
10:07 - 31/03/2017 Cuma
Güncelleme: 12:17 - 31/03/2017 Cuma
Borussia Dortmund'da istediği kadar forma şansı bulamayan Emre Mor'un kiralık olarak başka bir takıma verileceği konuşuluyor.
Borussia Dortmund'da istediği kadar forma şansı bulamayan Emre Mor'un kiralık olarak başka bir takıma verileceği konuşuluyor.

Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, 19 yaşındaki genç yıldızın transferi hakkında, "Emre bu yaz Türkiye'ye transfer olmayacak. Belki, Türkiye'ye tatil için gidebilir tabii. Türkiye'ye transferi ise belki 30'undan sonra olur." ifadelerini kullandı.



Emre Mor'un Avrupa'nın en yetenekli gençlerinden biri olduğunu söyleyen Muzzi Özcan, "Şu an da Emre Mor'un transferi söz konusu bile değil. Borussia Dortmund, onun daha çok maç tecrübesi edinmesini stiyor. Emre, nadir bir mücevher ve hala öğrenme aşamasında. Emre için en iyisine Dortmund karar verecektir." diye konuştu.



Hatırlanacağı üzere Emre Mor, daha önce yaptığı açıklamada da "Dortmund, dünyanın en iyi takımlarından biri. Burada çok şey öğreniyorum, burada bir yıldız olacağım." demişti.








Video: Emre Mor ilk golünü attı

#Emre Mor
#Borussia Dortmund
#Muzzi Özcan
7 yıl önce