|

Nani Prandelli sorusuna kızdı

Valencia'lı futbolcu Nani, takımının teknik direktörlüğüne aday gösterilen Cesare Prandelli ile ilgili kendisine soru sorulmasına kızdı.

Yeni Şafak
17:12 - 30/09/2016 Cuma
Güncelleme: 14:30 - 30/09/2016 Cuma
AA
Luis Nani, teknik direktör Cesare Prandelli hakkında kendisine soru yöneltilmemesini istedi.
Luis Nani, teknik direktör Cesare Prandelli hakkında kendisine soru yöneltilmemesini istedi.

La Liga ekiplerinden Valencia'da forma giyen Portekizli futbolcu Luis Nani basın toplantısında, Valencia ile anlaştığı iddia edilen İtalyan teknik adam Prandelli ile ilgili sorulara şöyle yanıt verdi:



  • "İyi bir teknik direktör ama bana böyle sorular sormayın. Prandelli'nin benim hoşuma gidip gitmemesi önemli değil. Benim hoşuma gitmesi gereken, Valencia'da oynamaktır."

Gary Neville'ın gönderilmesinden sonra teknik direktör olarak takımın başına geçen ve bu sezon sahadan galip ayrılamayan Valencia'ya üst üste iki maç kazandıran Pako Ayestaran'ın "mükemmel bir teknik adam" olduğunu kaydeden Nani, İspanyol teknik direktörün gösterdiği performansa rağmen geçici olarak görevde kalmasına ilişkin ise, "Bazı şeylerin açıklaması yok" değerlendirmesinde bulundu.



Teknik direktör değişikliği konusunun çözülmesi gerektiğini belirten Portekizli futbolcu sözlerine şu şekilde sürdürdü:



  • "Bu konu ne kadar erken çözülürse o kadar iyi. Biz sadece önümüzde oynayacağımız maça konsantre olmalıyız. Şu andaki teknik direktörümüz Pako ile çalışmalarımıza devam ediyoruz ve sadece rakibimiz Atletico Madrid'i düşünüyoruz. İddia edildiği gibi yeni bir teknik direktör gelecekse, onun da iyi şeyler yapması için sahada çalışacağız."

İspanyol basını, 2 Ekim Pazar günü oynanacak Valencia-Atletico Madrid maçının ardından Valencia'nın yeni teknik direktörü olarak Prandelli'nin açıklanacağını öne sürüyor. 2018'in haziran ayına kadar Valencia ile sözleşme imzalayacağı yazılan Prandelli, son olarak Galatasaray'ı çalıştırmıştı. İtalyan teknik adam, alınan kötü sonuçlar gerekçesiyle sarı-kırmızılılarda sadece 5 ay görev yapmıştı.



Öte yandan Nani, 2018 Dünya Kupası Elemeleri B grubunda mücadele eden Portekiz'in, Andorra ve Faroe Adaları'na karşı oynayacağı maçlarda aday kadroya çağrıldı.






#Futbol
#Luis Nani
#Portekiz Milli Takımı
#Valencia
#Cesare Prandelli
8 yıl önce