|

Napoli-Beşiktaş maçını verecek kanalların listesi

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Napoli ile karşı karşıya geliyor. Napoli-Beşiktaş maçının başlama saati 21.45. Beşiktaş'ın Napoli ile oynayacağı maçı futbolseverler Tivibu Spor'dan naklen izleyebilecek. Şifreli olarak izlenebilecek Napoli-Beşiktaş maçının Avrupa'da bir çok kanal ise şifresiz olarak yayınlayacak. Napoli-Beşiktaş maçını şifresiz verecek kanalların listesini sizler için derledik.

Yeni Şafak
17:30 - 19/10/2016 الأربعاء
Güncelleme: 18:10 - 19/10/2016 الأربعاء
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın Napoli ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı 21.45'te TivibuSpor'dan şifreli olarak yayınlanacak.
Beşiktaş'ın Napoli ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı 21.45'te TivibuSpor'dan şifreli olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'ın Napoli oynayacağı maçı ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan iyice yükselecek. Maç Tivibuspor üzerinden yayınlanacakken yurtdışında yaşayan milyonlarca vatandaşımız ise

Napoli - Beşiktaş Şampiyonlar Ligi

maçını şifresiz veren kanallar üzerinden izleyebilecek.



Napoli-Beşiktaş maçı ile bütün Türkiye, Devler Ligi'ne odaklanacak. Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımız Napoli-Beşiktaş maçının heyecanını Tivibuspor üzerinde yaşayacak ve yurtdışında yaşan vatandaşlarımız ise Napoli-Beşiktaş maçını şifresiz veren kanallar üzerinden izleme şansına sahip.



Beşiktaş Dinamo Kiev UEFA Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz veren kanallar listesi


  • Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze),İdman Tv, OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD,Az Tv



Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi karnesi


UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. haftasında bu akşam Napoli'nin Dinamo Kiev takımına konuk olacak Beşiktaş, Avrupanın en büyük futbol organizasyonunda şu ana dek istediği sonuçları alamadı.



Şampiyonlar Ligi'ne, 2016-2017 sezonu dahil olmak üzere 6 kez katılan siyah-beyazlı takım, bu organizasyonda 32 maç oynadı. 8 kez rakiplerini mağlup eden Beşiktaş, 5 karşılaşmayı ise beraberlikle tamamladı. Siyah-beyazlılar, 19 karşılaşmada ise rakiplerine mağlup oldu.



Beşiktaş, 31 Şampiyonlar Ligi mücadelesinde 23 gol atarken, kalesinde 57 gol gördü.



Galibiyetler kendi evinde


Siyah-beyazlı takım, Avrupanın en büyük futbol organizasyondaki galibiyetlerin büyük bölümünü sahasında aldı.



Rakiplerini 15 kez konuk eden Beşiktaş, sahasında 6 galibiyet elde etti. Taraftarları önündeki bir karşılaşmayı beraberlikle tamamlayan siyah-beyazlılar, 8 maçta rakiplerine mağlup oldu.








#Beşiktaş
#Napoli
#Şampiyonlar Ligi
٪d سنوات قبل