|

Nazifoğlu: Yarın istifamı verebilirim

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu yaptığı açıklamada, "Ben yöneticiliğimi bu şekilde devam ettireceğim. Eğer beğenmiyorlarsa beni indirebilirler" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
09:24 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 09:42 - 24/01/2017 Salı
Diğer
Levent Nazifoğlu, Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal hakkında sert konuştu.
Levent Nazifoğlu, Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal hakkında sert konuştu.

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, Ünal Aysal'dan Podolski'ye kadar flaş açıklamalar yaptı.



Beyaz TV'ye konuşan Nazifoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şunlar:


  • "Yarın istifamı verebilirim"
  • Dursun Özbek, Galatasaray'ın kasasına 120 milyon TL nakit koydu. Aman bize bir şey olmasın diye hep sustular. Benim hiç umurumda değil. Yarın istifamı verebilirim. Ben başkana diyorum, 'Başkan paranla rezil oluyorsun. Niye böyle bir şey yapıyorsun' diye. Ben yöneticiliğimi bu şekilde devam ettireceğim. Eğer beğenmiyorlarsa beni indirebilirler.

  • "Ünal Aysal kaçıp gitti"
  • UEFA'ya bir kağıt verilmiş, biz kar edeceğiz denmiş. O yıl 200 milyon lira zarar etmişiz. Ünal Aysal da bunu biliyor. Ünal Aysal buradan kaçıp gitmiştir. Yayıncı kuruluş, forma reklamı, stattan genel gelirler kırdırılmıştır. 2023'e kadar kulübün kasasına tek kuruş girmeyecek. Ünal Aysal'ın hala burada konuşması. Drogba'yı ben de isterim de bütün gelirler temlik edilmiş. Galatasaray'daki geçmiş harcamaları araştıran dedektiflik firması var, rapor çıkacak. 500 milyon dolarlık (Riva) rant var.Aysal, Riva için yetki istedi, alamadı ve gitti. Şimdi gelmek istiyor.
  • "Podolski Japonya'ya gidecek gibi"
  • Podolski için 3 milyon euro teklif yaptılar. Kabul etmedik. İsteyen verecek parasını alacak Podolski'yi. Burada kalmak istemiyor, Japonya'ya gidecek gibi gözüküyor.


#Levent Nazifoğlu
#Galatasaray
7 yıl önce