|

Nefes kesen maçta kazanan yok

Sezonun ikinci yarısındaki 4 maçlık galibiyet serisinin ardından Aytemiz Alanya ile berabere kalan Trabzonspor, dün de Konya'da 2 puan bıraktı. Rangelov'un golüne engel olamayan bordo-mavililere beraberliği Rodallega getirdi. Kaleci Onur Kıvrak, 1 gol yese de kurtarışlarıyla takımın puanına katkıda bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/02/2017 Pazar
Güncelleme: 06:07 - 26/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Nefes kesen maçta kazanan yok
Nefes kesen maçta kazanan yok

Sezonun ikinci yarısına fırtına gibi giren, sırasıyla Bursaspor, Kasımpaşa, Gaziantepspor, Osmanlıspor'u geçerek 4 maçlık galibiyet serisi yakalayan Trabzonspor, geçen hafta Aytemiz Alanyaspor ile berabere kalarak bu serisine son vermişti. Bordo-mavililer, dün de Atiker Konyaspor ile yenişemedi. Rangelov'un golüne engel olamayan Trabzonspor'a beraberliği getiren bordo-mavili formayla ilk golünü atan Rodallega oldu. Trabzonspor, yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. 4 maç sonra gol yiyen bordo-mavililer, 1 maçın ardından ağları sarsmış oldu.



İLK YARI DURGUN GEÇTİ


10. dakikada ceza sahasının hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Volkan Fındıklı'nın şutunu kaleci Onur Kıvrak çeldi, üst direğe de çarpan top kornere çıktı. 21'de Mustafa Akbaş'ın hatasında topla buluşan Rangelov, Hadziahmetovic'i gördü. Hadziahmetovic'in gelişine şutunu kaleci Onur çıkardı. 26'da Olcay Şahan'ın pası ile ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Onazi'nin şutu kaleci Serkan Kırıntılı'da kaldı. 37'de soldan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Yusuf Yazıcı geçti. Yusuf'un ortasını Konyaspor savunması ön direkte kafayla uzaklaştırdı.



İKİNCİ YARIDA TEMPO ARTTI


47'de Aytaç Kara'nın, Bajic'e yaptığı faulün ardından ceza sahasının hemen dışında sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına Rangelov geçti. Rangelov'un şutu üst direğe de çarpıp ağlarla buluştu: 1-0. 54'te sağ kanatta topla buluşan Olcay, Douglas'tan sıyrılıp ceza sahası içerisine girdikten sonra Rodallega'yı gördü. Kolombiyalının gelişine şutu Konyaspor ağlarına gitti: 1-1. 63'te Douglas'ın sağdan kullandığı kornerde arka direkte topla buluşan Hadziahmetovic'in kafası Onur Kıvrak'tan döndü. 71'de yine Douglas, yine sağdan kullandığı köşe vuruşunu ceza sahasına gönderdi. Ali Çamdalı'nın kafa vuruşunu Onur kornere çeldi. 78'de Yusuf Yazıcı'nın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Olcay'ın şutu az farkla dışarı gitti. 82'de ceza sahası içinde topla buluşan Douglas, ön direkteki Bajici gördü. Bajic'in şutu, kaleci Onur'dan döndü. 84. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Douglas'ın şutu ise yan direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.



Fırtına'da iki değişiklik


Trabzonspor, ligde geçtiğimiz hafta Aytemiz Alanya ile yaptığı karşılaşmadan 2 farklı isimle Konyaspor karşısına çıktı. Sakatlığı bulunan Jan Durica ile kart cezalısı olan Okay yokuşlu dünkü maçta takımlarını yalnız bırakırken yerlerine Mustafa Akbaş ile Medjani sahada yer aldı.



Saral, maçı tribünden takip etti


Trabzonspor'un Konyaspor ile deplasmanda yaptığı maç öncesi, TFF'nin verdiği seyircisiz oynama cezasına tepki gösteren yeşil-beyazlılar, misafir tribün biletlerinin fiyatını 900 TL olarak belirlemişti. Ardından fiyatlar 120 TL'ye çekildi. Trabzonspor cephesinden tepkiler dinmezken en sert uygulamayı ise yönetici Gökhan Saral yaptı. Saral, protokol tribününde yeri olmasına karşın maçı bilet alarak normal tribünde taraftarlarla izledi.












#Aytemiz Alanya
#Trabzonspor
#Onur Kıvrak
7 yıl önce