|

Negredo gol hedefini büyüttü

Beşiktaş'ın yeni transferi Negredo geldiğinde verdiği 35 gol hedefiyle ilgili, "Atmak istediğim rakam bunun da üzerinde. Bu konuda doyumsuzum" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak ve
15:46 - 11/08/2017 Cuma
Güncelleme: 16:09 - 11/08/2017 Cuma
Diğer
Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Negredo, geçen sezon Premier Lig'in en az gol atan (27) takımı olan Middlesbrough'da 10 gollük performans sergilemişti.
Beşiktaş'ın kadrosuna kattığı Negredo, geçen sezon Premier Lig'in en az gol atan (27) takımı olan Middlesbrough'da 10 gollük performans sergilemişti.

Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, siyah-beyazlı takıma transferiyle ilgili Bein Sports'a açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş'a gelmek için kararlıydım"

Siyah-beyazlı kulüpten teklif ilk geldiğinde kabul ettiğini, ancak kulübü ile ilgili sürecin uzadığını söyleyen Negredo "Buraya gelmek için kararlıydım ve sonuçta çok parlak bir transfer sürecinden sonra buradayım" dedi.

Yıldız oyuncu, Beşiktaş'ın özel bir kulüp olduğunu söylerken, "Bu ailenin bir parçası olmak ve bu kulübü daha da büyütmek için buradayım" diye konuştu.

"Atmak istediğim rakam 35'in üzerinde"

Gol hedefi için de konuşan Alvaro Negredo, "Bana daha önce de böyle bir soru geldi ve bir kağıda 35 gol yazıldı. Ben de 'Tabi ki imzalarım dedim' ama kimse bunun garantisini veremez. Atmak istediğim rakam bunun da üzerinde. Bu konuda doyumsuzum" şeklinde konuştu.

"Sosyal medya hesaplarım kilitlendi"

'Come to Beşiktaş' akımını da değerlendiren Negredo "Bu kadar etkili olacağını beklemiyordum. Gelmeden önce de sosyal medya hesaplarım kilitlendi. Ama istenmek çok güzel. Beni ne kadar çok istediklerini gösterdiler" dedi.

"Milli Takım'a gidebilirsem Beşiktaş'ın payı çok olacak"

Negredo, İspanya Milli Takımı'na geri dönmek istediğini söylerken "İspanya'da çok güçlü bir jenerasyon yakaladı. Alttan gelen çok yetenekli gençler var. Milli takıma gidebilirsem bunda Beşiktaş'ın payı çok olacaktır" diye konuştu.

#Alvaro Negredo
#Beşiktaş
7 yıl önce