|

Neustadter'e gelen teklif sahte çıktı

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Giuliano'nun transferinde yaşanan krizin nedeninin Zenit Sportif Direktörü Constantine olduğu ortaya çıktı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli Neustadter'e Spartak Moskova'nın bulunduğu iddia edilen transfer teklifinin sahte olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
15:21 - 14/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:44 - 14/08/2017 Pazartesi
IHA
Spartak Moskova Kulübü'nün Rus stoper için Fenerbahçe'ye son olarak 8 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu iddia edilmişti.
Spartak Moskova Kulübü'nün Rus stoper için Fenerbahçe'ye son olarak 8 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu iddia edilmişti.

Zenit Sportif Direktörü Constantine, Giuliano transferinde Türkiye'deki bazı menajerlerle görüşerek, bu futbolcunun Trabzonspor'a teklif edilmesini sağladı. Fenerbahçe'nin yeni ismi Giuliano transferinde sarı-lacivertli ekip, Trabzonspor'la karşı karşıya gelmiş ve Fenerbahçe kiralık almak istediği futbolcuyu bonservisiyle kadrosuna katmıştı. Trabzonspor'un bu transferde devreye girmesinin sebebi ise belli oldu. Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerini yaptığı dönemde Zenit Sportif Direktörü Constantine, Türkiye'deki menajerleri arayarak bu futbolcu için temaslar kurulmasını istemiş ve menajerler de Giuliano'yu Trabzonspor'a teklif etmişti. Ancak futbolcunun kararlı tavrı sonrasında Brezilyalı isim Fenerbahçe'ye imza attı.


Neustadter için sahte tekli
f hazırlamışlar

Bu gelişmenin yanı sıra Spartak Moskova'nın Roman Neustadter'e teklifte bulunmadığı da öğrenildi. Yine bazı menajerlerin Spartak Moskova adına Neustadter için teklif yaptığı ancak bu teklifin sahte olduğu, menajerlere de soruşturma açıldığı ifade edildi.


#Roman Neustadter
7 yıl önce