|

Neymar: Flamengo'da oynamak isterdim

Brezilya'nın efsane oyuncusu Zico'nun Chapecoense için organize ettiği maça katılan Barcelona'lı Neymar, bir gün Flamengo'da oynamak istediğini söyledi.

Yeni Şafak
10:37 - 29/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:02 - 29/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Neymar bu sezon 18 maçta 6 gol atarken 14 de asist yaptı.
Neymar bu sezon 18 maçta 6 gol atarken 14 de asist yaptı.

Barcelona'da forma giyen yıldız futbolcu Neymar, Brezilyalı efsane futbolcu Arthur Zico'nun uçak kazasında futbolcularının çoğunu kaybeden Chapecoense anısına organize ettiği maça katıldı.



Maracana Stadyumu'nda düzenlenen maça Neymar'ın yanı sıra Rafinha ve Joan Capdevila gibi diğer yıldız futbolcular da eşlik etti.



2013 yılında Santos'dan Katalan ekibine transfer olan Neymar maç sonrası verdiği demeçte şaşırtıcı açıklamalar yaptı. Zico'nun uzun yıllar formasını giydiği Flamengo'da oynamak isteyip istemediği sorulan Barcelonalı yıldız şunları söyledi:


"Flamengo'da oynasaydım? Benim için Maracana'da Flamengo için oynamak büyük onur olurdu. Çünkü burada bütün gün top oynayabilirim. Flamengo oynamak isteyeceğim bir kulüp."



Rafinha'nın da hayali Flamengo

Neymar'ın ardından Rafinha da Flamengo'da oynamak için istekli olduğunu belirterek, "Eğer Tanrı izin verirse Flamengo için oynamak isterim" dedi.



Bilindiği gibi Rafinha'nın babası Vasco de Gama'nın idollerinden biriydi.










#Neymar
#Arthur Zico
#Barcelona
#Rafinha
7 yıl önce