|

Neymar takım arkadaşlarından özür diledi

Geçen hafta oynanan PSG-Lyon maçında duran top krizi yaşayan Neymar ve Cavani arasında buzlar eriyor. Kulüp yönetimi ile futbolcular arasında yapılan toplantı sonrasında Neymar, arkadaşlarını bir araya topladı ve bir konuşma yaptı.

Yeni Şafak
09:09 - 22/09/2017 Friday
Güncelleme: 13:26 - 22/09/2017 Friday
Yeni Şafak
Fransız basını, Neymar ve Cavani'yi idmanlarda dikkatle takip ederken aralarında soğukluğun sürdüğünü iddia ediyor.
Fransız basını, Neymar ve Cavani'yi idmanlarda dikkatle takip ederken aralarında soğukluğun sürdüğünü iddia ediyor.

PSG'de yaşanan duran top krizi sona erdi. Fransız kulübünün teknik direktörü iki oyuncuyla yaptığı toplantı sonrasında Cavani'nin birinci, Neymar'ın ise ikinci penaltıcı olduğunu söyledi.

İkili arasındaki soğukluğa ise Neymar son verdi. Brezilyalı yıldız, takım arkadaşlarına bir özür konuşması yaptı. L'Equipe'de yer alan haberde Neymar'ın takım içerisindeki krizi büyütmediği ve konunun olumlu şekilde sonuçlandığı belirtildi.

  • Hatırlanacağı üzere PSG'nin sahasında Lyon'u 2-0 mağlup ettiği maça, Neymar ve Cavani'nin duran toplarda yaşadığı anlaşmazlık damgasını vurmuştu. Yaşananların ardından Neymar, Cavani'yi sosyal medya hesabından çıkmıştı. Fransız basını ise Brezilyalı yıldızın takım arkadaşının satılması yönünde kulüp başkanına telkinde bulunduğunu iddia etmişti.


#Neymar
#Cavani
#PSG
7 years ago