|

Nilifer'de ilk yarı beğenildi

Bir yıllık aradan sonra Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi'ne dönen Nilüfer Belediyespor'un ilk yarı maçlarında Kübalı Herara hem sayı, hem de smaçta ilk sırayı aldı, Arjantinli Nizetich ve Bulgar Ruseva Hristina'da takıma katkılarıyla dikkati çekti.

Yeni Şafak
10:27 - 24/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 09:28 - 24/12/2014 Çarşamba
DHA
Yenilenen kadrosuna karşın uyum sorunu yaşamayan Nilüfer Belediyespor, özellikle ligin iddialı takımları karşısında oynadığı oyunla beğeni kazandı. Son yedi maçında altı galibiyet alarak ilk yarıyı dördüncü sırada bitiren Nilüfer Belediyespor'un antrenörü Nihat Öztürk, ilk yarıyı hedefledikleri noktada tamamladıklarını vurgularken şunları söyledi:

"Lig öncesi takım baştan aşağı yeniden yapılandı. Yönetim, teknik heyet ve takımımız kenetlenerek adapte sorununu kolayca aştık. Sezon başlamadan önce yapılan Türkiye Kupası grup maçları takımımızın kaynaşmasına büyük katkı sağladı. Şimdi 20 günlük bir ara var ve biz bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Noel tatili sonrasında çalışmalara yeniden başlayacağız. Hazırlık döneminde bir iki hazırlık maçı yapabiliriz. Çok iyi bir hava yakaladık ve bu seriyi ikinci yarıda da sürdürmek istiyoruz. Lig sonunda Bursa ve Nilüferi gururlandıracak bir başarıya imza atmak istiyoruz .Bu kadro bunu başaracak güçte."

 
#nilifer
#Nilüfer Belediyespor
#Kübalı Herara
#Nihat Öztürk
9 yıl önce