|

Obradovic'ten yardımcısına: Sadece bir kupa kazandık

Fenerbahçe'nin Olympiakos'u devirerek Euroleague şampiyonu olduğu maçın ardından büyük sevinç yaşanırken Sırp çalıştırıcı Obradovic'in yardımcısı Erdem Can'ın yaptığı açıklama dikkat çekti. Can, mücadele sonucunda büyük bir sevinç yaşadığını ifade ederken Obradovic'e bakarak güldüğünü onun da kendisine "Ne gülüyorsun, sadece bir kupa kazandık" şeklinde konuştuğunu ifade etti.

Yeni Şafak
08:16 - 22/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:05 - 22/05/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe Koçu Obradovic, Euroleague'i 9. kez kazanma başarısı gösterdi.
Fenerbahçe Koçu Obradovic, Euroleague'i 9. kez kazanma başarısı gösterdi.

Fenerbahçe, Olympiakos'u devirerek tarihte ilk kez Euroleague kazanan Türk takımı oldu. Bu büyük başarının ardından büyük sevinç yaşanırken sarı lacivertlilerin yardımcı koçu Erdem Can maç sonunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Can, maç sonunda büyük bir sevinç yaşadığını ifade ederken "Maç sonu Obradovic'e gidip güldüm, 'Ne gülüyorsun, sadece bir kupa kazandık' dedi" diye konuştu. Disiplinli tutumuyla Avrupa'nın en başarılı koçu olan Obradovic'in Erdem Can'a maç sonunda söylediği bu söz sarı lacivertli taraftarların sosyal medya hesaplarından defalarca paylaşıldı.

Erdem Can'ın maç sonundaki sözleri şöyle;

  • “Obradovic saha içinde bambaşka bir taktik dehaya dönüşüyor.Tabi ki herkes çok çalışıyor ama sahada onu farklı kılan şeyler var. Ekip olarak basketbol dışında da çok yakınız ve bizi şampiyon kılan da tam olarak bu. Obradovic aynı zamanda çok iyi bir öğretmen onunla çalıştığım için kendimi dünyanın en şanslı antrenörlerinden hissediyorum.”






#Erdem Can
#Obradovic
#Fenerbahçe
#Euroleague
7 yıl önce