|

Oğuzhan Özyakup'tan Şenol Güneş ve Lucescu yorumu

Oğuzhan Özyakup'un Milli Takım kadrosuna çağrılmamasından önce FIFA'ya verdiği röportaj yayınlandı. Beşiktaşlı yıldız oyuncu bu röportajda, teknik direktör Lucescu'yu öven ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
16:01 - 27/08/2017 Pazar
Güncelleme: 17:39 - 27/08/2017 Pazar
Yeni Şafak
Oğuzhan Özyakup, 26 kez formasını giydiği milli formayla 1 kez gol sevinci yaşadı.
Oğuzhan Özyakup, 26 kez formasını giydiği milli formayla 1 kez gol sevinci yaşadı.

Beşiktaş'ta başarılı bir grafik çizen orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup Şenol Güneş'ten, A Milli Takım'a kadar birçok konuda özel açıklamalar yaptı.

Hollanda'da doğan 24 yaşındaki yıldız oyuncu teknik direktörü Şenol Güneş ve Milli Takım hakkında şunları söyledi:

"Bu garip bir duygu"
  • 2002 Dünya Kupası'nı hatırlıyorum. Teknik Direktör Şenol Güneş'ti. Hayalim hep futbolcu olmaktı. Şimdi onunla çalışıyorum ve iki kez şampiyon olduk. Bu garip bir duygu. Şenol Güneş büyük bir antrenör. Genç oyunculara yardım etmeyi çok seviyor ve bu bizim için gerçekten iyi bir şey.
"Lucescu'nun tecrübesi bize yardım edecek"
  • Lucescu'nun gelişiyle birlikte ilk maçımızı Ukrayna ile oynayacak olmamız iyi. Onun için de ilginç bir karşılaşma olacak. Herkes Shakhtar'da neler yaptığı biliyor. Tecrübesi bize yardımcı olacaktır. Kesinlikle galibiyeti hedefliyoruz çünkü başka seçeneğimiz yok. 2016 Avrupa Şampiyonası'nda ipler elimizde değildi ama şimdi her şey bizim kontrolümüz altında. Güçlü bir takımız ve gerçekten bir şansımız var.
Oğuzhan Özyakup, Mircea Lucescu tarafından Ukrayna ve Hırvatistan maçları için A Milli Takım kadrsouna çağrılmadı.


#Oğuzhan Özyakup
#Beşiktaş
7 yıl önce