|

Okan Buruk: O mevkide bir arayışımız yok

TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Okan Buruk, son dönemlerde basında çıkan Hamit Altıntop iddialarına yanıt verdi. Buruk, orta sahada 7 oyuncusu olduğunu belirterek, "O mevkide bir arayışımız yok" dedi.

Yeni Şafak
11:43 - 11/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:53 - 11/01/2017 Çarşamba
AA
Okan Buruk'un teknik direktörlüğünü yaptığı Göztepe, TFF 1.Lig'de 31 puanla lider konumda.
Okan Buruk'un teknik direktörlüğünü yaptığı Göztepe, TFF 1.Lig'de 31 puanla lider konumda.

Göztepe'nin Antalya'da yaptığı kampta röportaj veren Okan Buruk, Hamit Altıntop'un Göztepe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.



Buruk, Hamit'in Türk futboluna önemli hizmetler verdiğini ancak takıma transfer etmek gibi bir düşüncesinin olmadığını belirterek şunları söyledi:


  • "Hamit, normalde de görüştüğüm ve değer verdiğim bir insan. Bayern Münih, Real Madrid ve Galatasaray gibi çok önemli takımlarda oynadı. Geleceği ile ilgili nasıl bir karar vereceğini bilemem ama bizim orta sahamızda zaten 7 oyuncumuz var. En son Murat Akın aramıza katıldı. O mevkide bir arayışımız yok. Hamit'in de ne düşündüğünü bilmiyorum. Sosyal medya üzerinden Hamit'e karşı yazılanları görüyorum ama şunu da söylemem gerekiyor, Hamit, Türk futbolu için çok önemli ve değerli bir isim. Türk futboluna inanılmaz hizmet eti. Onun kendi yolunda başarılı olmasını diliyorum."

#Okan Buruk
#Hamit Altıntop
7 yıl önce