|

Olcay Şahan: Volkan abinin suçu yok ben çok iyi vurdum

Fenerbahçe maçında attığı golle ilgili konuşan Trabzonsporlu Olcay Şahan, "O golü sadece kaleci hatasına bağlamak yanlış olur" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
12:37 - 22/08/2017 Salı
Güncelleme: 13:04 - 22/08/2017 Salı
Diğer
Olcay Şahan'ın Ülker Stadı'ndaki gol sevinci.
Olcay Şahan'ın Ülker Stadı'ndaki gol sevinci.

Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldıkları maçta Trabzonspor'un ikinci golünü atan Olcay Şahan karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını ifade eden Olcay'ın maçla ilgili Hürriyet'e yaptığı açıklamalar şöyle;

"Bir puan aldığımız için üzgünüz"
  • "Fenerbahçe karşısında takım halinde iyi mücadele ettik. Son 10-15 dakika dışında rakibin ofansına hiç pozisyon vermedik. İkinci golü yemedik sayılırız çünkü kendi hatamızdan bir penaltı pozisyonu oldu. O yüzden de 1 puan aldığımız için üzgünüz. 3 puan almayı çok istedik ama maalesef olmadı."

"Çok iyi vurdum, Volkan abiyi suçlamaya gerek yok"
  • "Attığım golde Volkan abiyi suçlamaya gerek olmadığını düşünüyorum çünkü gerçekten iyi vurdum. Top havaya doğru yükseliyordu. O golü sadece kaleci hatasına bağlamak yanlış olur. Burak Yılmaz abi sakatlanıp çıkmasaydı Fenerbahçe maçını ilk yarıda bile koparabilirdik.

"Herkes daha iyi bir Trabzonspor izleyecek"
  • "Şimdi Göztepe maçımız var, onu kazanıp ileriye bakmamız gerekiyor. Trabzonspor'u yakından takip eden herkes geçen sezondan çok farklı bir takım olduğunu görüyor. Bu sene daha coşkulu oynayan bir takımımız var. 1-2 takviye daha yapıldıktan sonra herkes daha iyi bir Trabzonspor izleyecek."
"Ligde bizi kimse zorlayamaz"
  • "Bu ligde bizi zorlayan kimse olmaz. Biz kendimizi zorlarız. Performansımızın yüzde 100'ünü ortaya koyarak her maçı kazanırız ama son Fenerbahçe maçında olduğu gibi hata yapınca ya da tempomuz düşünce rakiplerin şansı artıyor."

#Olcay Şahan
#Trabzonspor
#Fenerbahçe
#Volkan Demirel
7 yıl önce