|

Ömer Üründül'den Fenerbahçe'ye golcü önerisi

Spor yazarı ve yorumcusu Ömer Üründül Fenerbahçe'nin transfer politikasını değerlendirdiği yazısında, sarı-lacivertlilere Başakşehir'in golcüsü Mehmet Batdal'ı önerdi.

Yeni Şafak ve
12:58 - 18/07/2017 Salı
Güncelleme: 13:29 - 18/07/2017 Salı
Yeni Şafak
Ömer Üründül Fenerbahçe'nin transfer politikasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.
Ömer Üründül Fenerbahçe'nin transfer politikasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'ye Ömer Üründül'den sürpriz bir öneri geldi. Finansal Fair Play nedeniyle transfer yapılamadığını ifade eden Üründül, "Ben olsam taraftar ve medya baskısını düşünmeden Mehmet Batdal'ı alırdım" dedi.

Sabah yazarı Ömer Üründül'ün bugün köşesine taşıdığı söz konusu yazsının bir bölüm şöyle;
"Kompleks yapmam, Mehmet Batdal'ı isterim"
  • "Oyuncu satamadığına göre F.Bahçe'nin iyi bir yabancı transferi yapmayacağı belli. Ama futbolda çareler tükenmez. Yönetimin yerinde olsam taraftar ve medya tepkisini düşünmem, kompleks yapmam, Mehmet Batdal'ı isterim. Bu görüşümü eleştirenler çıkacaktır ama unutulmamalı ki, Mehmet Batdal, ligin ilk yarısında havadan ve yerden sırtı karşı kaleye dönük, istasyon görevi yaparak ofansif orta saha Mossoro ve kanat forveti Visca ile Cengiz'e müthiş bir katkı sağladı. Üstelik goller de attı. Mehmet'in oynadığı bölümde Başakşehir ligi lider götürdü. Transferde yıldız bir isim getirmek önemli. Ancak isim her zaman çare olmuyor. Ben daha çok isme değil, futbolcunun takıma yaptığı katkıya bakarım."

#Ömer Üründül
#Fenerbahçe
7 yıl önce