|

Önce durdur sonra vur

Kosova maçının hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'ın dünkü idmanında Terim, defansta ve hücumda dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 00:38 - 10/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Çalışmayı zaman zaman durduran Terim, basit top kaybı istemezken, defansa yardım edilmesini istedi.
Çalışmayı zaman zaman durduran Terim, basit top kaybı istemezken, defansa yardım edilmesini istedi.

A Milli Takım, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Cumartesi günü Antalya'da Kosova ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'nde kamp yapan ay-yıldızlı ekibin dünkü antrenmanında iki grup halinde top kapma ve pas çalışmasının ardından yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla devam etti. Maç sırasında, Terim'in futbolcuları sık sık durdurup uyarılarda bulunduğu görüldü. Topun sürekli futbolcularında kalmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, her hızlı hücumunda olumlu sonuçlanması direktifini verdi. Kaybedilen her topun geri kazanılamaması halinde defansa yardım edilmesi noktasında oyuncularını uyaran Terim, basit top kaybı da istemedi. Taktik oyunun ardından milliler şut çalışması yaptı.



OĞUZHAN KONTROLDEN GEÇİRİLECEK


Ayak bileğinde ağrısı bulunan Oğuzhan Özyakup'un belirlenen özel program dahilinde çalıştığı bildirildi. Genç futbolcunun bugün detaylı kontrollerden geçirileceği de ifade edildi.


#Milli Takım
#Oğuzhan Özyakup
#Dünya Kupası
7 yıl önce