|

Önce özür diledi sonra imza attı

PTT 1. Lig takımlarından Alanyaspor teknik direktör Hüseyin Kalpar ile sözleşme imzaladı. Geçen sezon da Antalya ekibini çalıştıran Kalpar, imzadan önce geçen sezonki hatası için özür diledi.

Yeni Şafak
18:35 - 7/10/2015 Çarşamba
Güncelleme: 18:38 - 7/10/2015 Çarşamba
IHA

Alanyaspor Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlanmasının ardından tesislerde imza töreni düzenlendi. Törene teknik direktör Hüseyin Kalpar, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, asbaşkan Bilal Gömeç, başkan yardımcısı Mevlüthan Çavuşoğlu, Ali Baki Boz, yönetim kurulu üyesi Hatice Ünsal ve sportif direktör Taner Savut katıldı. Kalpari ile bu sezon sonu Süper Lig'e çıkma opsiyonuyla 2016-2017 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandı.



İmza töreninde konuşan başkan Çavuşoğlu, bundan sonraki süreçte Alanyaspor'un teknik patronunun Hüseyin Kalpar olduğunu söyledi. Takımın geçen sezon olduğu gibi iyi bir ivme yakalayacağını ve daha iyi yerlere geleceğini düşündüğünü belirten Çavuşoğlu, "Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde teknik direktörümüz Erhan Altın ile yollarımızı ayırmıştık. Bu süreçte altyapı hocalarımız takımımızı hazırladı ve 2 maça çıkardı. Zorlu maçlardan puanlar aldı. Bu vesileyle Mustafa Camunak hocam ve diğer altyapı hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bugünde Hüseyin Kalpar hocamla yeniden sözleşme imzaladık. Hüseyin hocam kulübe yabancı değil. Bilindiği gibi geçen sene de beraber çalıştık. Kulübün işleyişini, futbolcuların durumunu ve geçtiğimiz sezon birlikte çalıştığı birçok futbolcu arkadaşımızı tanıyor. Biz de yönetim kurulu olarak bunları değerlendirdik ve Hüseyin hocamızda karar kıldık. Kendisine başarılar diliyorum. Allah utandırmasın" dedi.



'Yapılmaması gereken bir açıklama yaptım'

Tecrübeli teknik direktör Hüseyin Kalpar ise "Alanyaspor ile yeniden anlaştığım için çok mutluyum. Alanyaspor Kulübü'nün benim gönlümde ayrı bir yeri var. Buradan ayrılsam da bulunduğum her ortamda Alanyaspor'un hakkını teslim ettim. Geçtiğimiz yıl play-off ilk tur maçının ardından görevden ayrıldım. Samsun'da maçın ardından yaptığım basın toplantısında 5-1'lik skorun çok üzücü olduğunu ifade ettim. Samsunspor'u kutladım. Samsunspor'da daha önce 2 yıl çalıştım. İlkinde Süper Lig'e çıktık. Diğer yılda final oynadık. Bunun verdiği bir duygusallıkla 'Alanyaspor çıkamıyorsa Samsunspor Süper Lig'e çıksın' şeklinde bir ifadem oldu. O açıklama benim açımdan duygusal ve yapılmaması gereken bir açıklamaydı. Her ne kadar biz farklı yenilsek de o maçta Antalyaspor'un da yarışın içinde olduğunu, daha 2'nci maçın oynanmadığını unutmamam gerekirdi. Bu nedenle o günkü duygusal ve yapılmaması gereken açıklamamdan dolayı Alanyaspor yönetiminden ve taraftarlarından özür diliyorum. Ayrılırken bu özrümü yönetim kuruluna iletmiştim ancak buradan bugün bir kez daha tüm kamuoyuna ifade etmek istiyorum" diye konuştu.


#ptt 1. lig
#alanyaspor
#hüseyin kalpar
9 yıl önce