|

Önder Özen Beşiktaş'ın tur şansı için yüzde verdi

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'le eşleşen Beşiktaş'ın tur şansını değerlendiren Önder Özen, teknik direktör Şenol Güneş'e kadro önerisinde bulunarak karşılaşmalarla ilgili yüzde verdi.

Yeni Şafak ve
09:22 - 12/12/2017 Salı
Güncelleme: 10:31 - 12/12/2017 Salı
Yeni Şafak
Önder Özen Beşiktaş'ta futbol direktörlüğü yapmıştı.
Önder Özen Beşiktaş'ta futbol direktörlüğü yapmıştı.

Futbol yorumcusu Önder Özen UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki Bayern Münih-Beşiktaş eşleşmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Siyah-beyazlıların Kayserispor maçına çıktığı 11'le tur şansının yüzde 5 olduğunu ifade eden Özen, Lens Talisca, Medel ve Negredo'nun ilk 11'de başlaması durumunda bu oranın yüzde 20-25'e çıkabileceğini söyledi.

Bein Sports'a konuşan Önder Özen'in kura ile ilgili yorumları şöyle;
"Birinci tercihi Lens olmalı, Talisca'sız bu maçlar başlamamalı"
  • "Beşiktaş için çare var. Kayseri deplasmanında çıkan Beşiktaş ilk 11'ini hatırlıyoruz. Fabri ile başlayan Cenk'le biten. Kenarda Quaresma'nın, forvet arkasında da Oğuzhan Özyakup'un olduğu ekip. Bu ekiple Beşiktaş'ın şansı yüzde 5. Beşiktaş, Beyern Münih yarı sahasına yerleşip oynayacak değil. Git geli olan bir maç olacaksa birinci tercihi Lens olmalı. İki, Talisca'sız bu maçlar başlamamalı. Bayern Münih'e karşı kim ne kadar pozisyon bulabiliyor ki... Kimse Bayern Münih'i kanattan ya da cepheden dövemiyor. Beşiktaş da üç kere gidecek, 4 kere gidecek. Böyleyse Talisca mutlaka 11'de olmalı. Ben artık Medel ve Negredo'nun da bu turlarda 11'de olması gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde başlarsa yüzde 5-10'luk olasılık, yüzde 20-25'lere gelebilir. Hiç de az bir şans değildir."
#Beşiktaş
#Bayern Münih
#Önder Özen
6 yıl önce