|

Önder Özen'i şikayet edince kadro dışı kaldı

Göztepespor kaptanı Giray Kaçar'ın teknik direktör Önder Özen'i kulüp başkanı Mehmet Sepil'e şikayet etmesi üzerine süresiz kadro dışı bırakıldığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
14:39 - 27/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 12:48 - 27/02/2016 Cumartesi
DHA

PTT 1. Lig'de Balıkesirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak galibiyet hasretini 9 maça çıkaran, Göztepe'de kaptan Giray Kaçar'ın kadro dışı kalmasının ardındaki sır perdesi aralandı.



Teknik Direktör Önder Özen'in sadece Balıkesirspor maçında oynatmamayı düşündüğü Giray'ın Kulüp Başkanı Sepil'e, "Hoca beni kadroda düşünmüyor. Performansımdan memnun değil. Maçlarda hata yaptığımı söylüyor. Ben takımın en iyilerindenim ve kaptanıyım. Daha fazla performansımın üstüne koyamam. Bu şartlarda burada devam etmem mümkün değil. Maksimum çabayı gösteriyorum ancak beni bir türlü tutmadı" dediği öne sürüldü.



Giray U21'e

Teknik Direktör Önder Özen, Giray'ın Kulüp Başkanı Mehmet Sepil ile yaptığı konuşmayı öğrenince son derece sinirlendiği ve tecrübeli futbolcuyu süresiz kadro dışı bıraktığı açıklandı. Başkan Mehmet Sepil'in de Özen'in kararını desteklediği belirtildi. Giray'in çalışmalarına U21 takımıyla devam edeceği açıklandı.




#önder özen
#giray kaçar
#kadro dışı
#mehmet sepil
8 yıl önce