|

Onur'la ilk temas

Beşiktaş, Trabzonspor ile sorunlar yaşayan tecrübeli kalecinin menajeriyle bir araya geldi; görüşme olumlu geçti. Siyah-beyazlı kulüp Onur transferi için Karadeniz ekibinin atacağı adımı bekliyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 07:32 - 3/08/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Beşiktaş'tan bir büyük hamle daha. Bu sezon kadrosunu yıldız oyuncu transferleriyle güçlendiren siyah-beyazlı kulübün, son hamlesi ise Trabzonspor ile son günlerde sorun yaşayan kaleci Onur Recep Kıvrak oldu. Bordo-mavili yönetim tarafından bir hafta izin verilen ve kadro dışı bırakılması gündemde olan tecrübeli kalecinin transferi için Beşiktaş'ın girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlı kulübün Onur'un transferi için geçtiğimiz günlerde Nevzat Demir Tesisleri'nde menajeriyle bir araya geldiği öğrenildi. Yönetici Erdal Torunoğulları ile milli kalecinin menajeri arasında gerçekleşen görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in de kaleci transferine karşı çıkmasına karşın Onur transferine sıcak baktığı kaydedildi. Trabzonspor yönetiminin Onur konusunda atacağı adımı takip eden siyah-beyazlılar, Karadeniz ekibinin, tecrübeli kaleci ile yolları ayırması halinde harekete geçecek. Beşiktaş yönetiminde bu transfer için düşünülen ilk yol ise kaleci Tolga Zengin olacak. Siyah-beyazlılar, Trabzonspor'a Onur'a karşılık bir miktar transfer ücretinin yanı sıra Tolga'yı takas olarak teklif edecek. Beşiktaş'ın transferi için girişimlerde bulunduğu diğer isim ise Ozan Tufan. Siyah-beyazlılar, Bursaspor ile genç yıldızın transferi konusunda prensipte anlaştı ancak Ozan'ın bonservisi için ödenecek parada sıkıntı var. Bursaspor, genç oyuncu için istediği 5 milyon Euro'yu peşin talep ediyor. Genç yıldızın Beşiktaş'a transferi konusunda bugün önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.



Ömer'e doğum günü sürprizi

Beşiktaş'ta forvet oyuncusu Ömer Şişmanoğlu, doğum gününü takım arkadaşlarıyla kutladı. Kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını alkışlar eşliğinde kesen 1 Ağustos 1989 doğumlu Ömer Şişmanoğlu, şarkı söyleyerek arkadaşlarına teşekkür etti. Teknik direktör Şenol Güneş, teknik heyet ve futbolcuların, Ömer Şişmanoğlu'na yeni yaşında mutluluklar dilediği belirtildi.


#Beşiktaş
#Onur Recep Kıvrak
#Onur
9 yıl önce