|

Orman'dan Güneş'e tam yetki

Hem futbolcu izlemek, hem de bazı kulüplerle iş birliği anlaşması yapmak için gittiği Brezilya'dan dönen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş ile yaptığı görüşmede, “Gerginliği devam ettiren oyuncular konusunda tam yetkilisin” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/10/2017 Cuma
Güncelleme: 03:30 - 6/10/2017 Cuma
Yeni Şafak
Orman'dan  Güneş'e tam yetki
Orman'dan Güneş'e tam yetki

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, geçtiğimiz hafta çıktığı Güney Amerika turundan döndü. Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak ile hem futbolcu izlemek hem de bazı kulüplerle iş birliği anlaşması yapmak üzere Brezilya'ya giden Orman, 6 maç izledi. Hazırlanan rapor teknik direktör Şenol Güneş'e iletildi.

4 KULÜPLE İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI

Stoper ve sağ bek için izlenimlerde bulunan başkanın 4 oyuncuyu rapor ettiği öğrenildi. Orman, Brezilya Serie B kulüpleriyle işbirliği görüşmeleri de yaptı. 4 kulübü ziyaret eden Fikret Orman'ın bu görüşmelerden memnun kaldığı belirtildi. Kulüpler arasında yapılan anlaşmalara göre Beşiktaş, 22 yaşın altındaki oyuncuları kendi takımında oynatma ve Avrupa'ya transfer etme hakkına sahip olacak. Bu oyuncular Beşiktaş'tan Avrupa'ya transfer olurlarsa, Brezilya kulüpleri yüzde 50 pay alacak. Türkiye'den herhangi bir kulüp, Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı kulüplerin oyuncularına talip olurlarsa, ilk önce siyah-beyazlı kulüple görüşmek zorunda kalacak.

TARTIŞMA, YÖNETİMDE GÖRÜŞÜLECEK

Trabzonspor maçı sonrasında Caner ile Talisca arasında yaşanan kavgadan rahatsız olan Orman, Güneş'e takımdaki gerginliğin nedenlerini de sordu. Orman'ın, “Bunlar kazanma hırsının göstergesi. Ama alışkanlık haline gelirse sıkıntı olur. Her türlü yaptırım uygulayabilirsiniz” dedi. Konunun, yönetim kurulunda da ele alınacağı kaydedildi.

  • Vida'ya seri partner aranıyor
  • Ara transfer için Hırvat stoper Vida ile söz kesen siyah-beyazlılar, Dinamo Kiev forması giyen oyuncunın süratine uygun bir sağ bek de bakıyor. Yönetim, sağ bekin Vida gibi seri olmasını ve Gökhan Gönül'ün yokluğunda onun yerini dolduracak bir isim arıyor.
#Süper Lig
#Beşiktaş
7 yıl önce