|

Oscar Cardozo komşuya gidiyor

Trabzonspor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği Oscar Cardozo'nun transfer belirsizliği son buluyor. Bordo mavililerin kadro dışı bıraktığı futbolcunun yeni takımını Yunan basını duyurdu.

Yeni Şafak
16:43 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 14:02 - 27/08/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Yunan basını Oscar Cardozo'nun Olympiakos'la anlaştığını iddia etti. Kulüplerin anlaşması halinde transfer resmileşecek.
Yunan basını Oscar Cardozo'nun Olympiakos'la anlaştığını iddia etti. Kulüplerin anlaşması halinde transfer resmileşecek.

Benfica'dan, 2014 yılında 5 milyon euro bonservis bedeliyke Trabzonspor'a transfer olan Oscar Cardozo, Yunan Ligi'ne gidiyor.



Olympiakos ve Trabzonspor arasında yaklaşık 1 haftadır süren görüşmelerde sona gelindiği ifade edilirken iki taraf arasında ödeme planıyla ilgili görüşmelerin sürdüğü aktarıldı. Olympiakos'un Trabzonspor'a Cardozo için 3 milyon euro vereceği iddia edilirken bordo mavililerin bu rakamı nakit istediği ifade edildi. Futbolcuyla Yunan ekibi arasındaki anlaşmanın sağlandığı belirtilirken transferin kısa sürede açıklanacağı öğrenildi.



Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda İsrail'in Hapoel Ben Saar takımına elenerek büyük bir şok yaşayan Olimpiakos, Victor Sanchez ile yollarını ayırıp Portekizli teknik direktör Paulo Bento ile anlaşmaya varınca, genç teknik adamın ileri uca takviye yapmak istediği, bunun içinde Oscar Cardozo ismini belirlediği aktarılmıştı. Olimpiakos geçtiğimiz günlerde de Trabzonspor'da forma giyen bir başka oyuncu Marko Marin'in tansferini bitirmişti.










#Oscar Cardozo
#Trabzonspor
#Olympiakos
8 yıl önce