|

Oscar Romero: Fenerbahçe'de forma giymeye hazırdım

Sarı-lacivertli kulübün yaz transfer döneminde kadrosuna katamadığı Oscar Romero, "Fenerbahçe'de forma giymeye hazırdım. Transferin sonuçlanmadığı söylenince hayal kırıklığı yaşadım. Kulübüm ve Fenerbahçe anlaşırsa yine kabul ederim" açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
10:49 - 23/09/2016 Cuma
Güncelleme: 11:25 - 23/09/2016 Cuma
Diğer
Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde kadrosuna katmayı planladığı 24 yaşındaki Oscar Romero önemli açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde kadrosuna katmayı planladığı 24 yaşındaki Oscar Romero önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin transferin son gününde sözleşmesini yetiştiremediği için imza attıramadığı Paraguaylı 10 numara Oscar Romero, sarı-lacivertli formayı giymeye hazır olduğunu söyledi.



"Transfer sonuçlanmayınca hayal kırıklığı yaşadım
"

Fotomaç'a tele-röportaj veren 24 yaşındaki futbolcu, "Evet, Fenerbahçe'de forma giymek için hazırdım. Türkiye ve İstanbul ile ilgili bilgiler bile toplamıştım. Büyük bir kulübün parçası olacağımı biliyordum ve de heyecanlıydım. Transferin sonuçlanmadığı söylenince hayal kırıklığı yaşadım" dedi.




Fenerbahçe'nin Ocak ayında renklerine katmak için Arjanti'nin Racing Kulübü'yle protokol yaptığı ileri sürülen Oscar Romero, bu konuya da açıklık getirirken, şu ifadelere yer verdi:



"Kulübüm ve Fenerbahçe anlaşırsa yine kabul ederim
"

  • "Ocak ayında ne olur bilmiyorum. Ben teklifi daha önce kabul etmiştim, kulübüm ve Fenerbahçe anlaşırsa yine kabul ederim. Ama biliyorsunuz benim yapabileceğim pek fazla bir şey yok. Van Persie'yi tanıyorum Fenerbahçe'de. Onunla aynı takımda oynamak onur olur benim için. Diğer oyuncular için pek fazla bir şey söyleyemem."

Hatırlanacağı üzere Romero'nun menajeri Daniel Campos, Arjantin basınına yaptığı açıklamada futbolcusunun transferinin evraklarının yetişmemesi sebebiyle gerçekleşmediğini ancak devre arasında teklif gelmesi halinde değerlendirebileceklerini aktarmıştı.
Fenerbahçe'nin Paraguaylı Romero'yu devre arası transfer döneminde takıma kazandırmayı planlıyor.























#Fenerbahçe
#Oscar Romero
8 yıl önce