|

Osmanlıspor-Beşiktaş: 0-2

Beşiktaş, Süper Lig'in 17. haftasının kapanış maçında Osmanlıspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Siyah beyazlıların gollerini Talisca ve Cenk Tosun attı.

Yeni Şafak
20:43 - 16/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 21:05 - 16/01/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş, Osmanlıspor'u deplasmanda Talisca ve Cenk'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti.
Beşiktaş, Osmanlıspor'u deplasmanda Talisca ve Cenk'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Beşiktaş, zorlu başkent deplasmanında Osmanlıspor'u 2-0 mağlup etti. Cenk Tosun'un golü maçın skorunu belirlerken, yeni transfer Babel ilk 11'de başladığı maçta sakatlık geçirdi.



Maça hızlı başlayan Beşiktaş aradığı golü de 20. dakikada buldu. Ceza sahası dışından sol ayağıyla harika bir vuruş çıkaran Talisca, Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. İlk yarıyı bu skorla önde kapatan Beşiktaş, ikinci yarıya istediği gibi başlayamadı. Zeminden kaynaklanan sakatlıklar nedeniyle oyun sık sık dururken, sakatlanarak maça devam edemeyen Gökhan Gönül ve Babel de kenara gelmek zorunda kaldı.



Tolay Arslan'ın oyuna girişiyle oyunda yeniden dengeyi yakalayan Beşiktaş, Kerim Frei'nin girişiyle de hücum gücünü yükseltti. İlerleyen dakikalarda öne çıkan isim Karcemarskas olurken, 90+2 de sahneye bu kez Cenk Tosun çıktı. Milli golcünün attığı golle Beşiktaş sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.



Bu sonuçla Beşiktaş, 38 puana yükselerek lider Başakşehir'i 1 puan geriden takibini sürdürdü. 26 puanda kalan Osmanlıspor ise haftayı 6. sırada kapattı.









#Osmanlıspor
#Beşiktaş
7 yıl önce