|

Otyakmaz'a 'bırakma' baskısı

Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın görevi bırakacağını açıklamasının ardından, kırmızı beyazlı taraftarlar sosyal medyada başlattıkları kampanyayla Otyakmaz'ın görevde kalması için mücadele ediyor.

Yeni Şafak
10:36 - 3/05/2016 Salı
Güncelleme: 08:45 - 3/05/2016 Salı
Yeni Şafak
Mecnun Otyakmaz'ın görevi bırakmaması için baskı yapılıyor.
Mecnun Otyakmaz'ın görevi bırakmaması için baskı yapılıyor.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın dün yenisafak.com Spor Servisi'ne yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.



Yeni Şafak'a yaptığı açıklamada 'Artık faydalı olamıyorum, ligde kalsak da görevi bırakacağım' diyen Otyakmaz'ın görevde kalması için Sivas'ta çalışmalar başladı.



Sivasspor'un 22 Mayıs'ta yapılacak kongresinde kulüp başkanlığı bırakacağını açıklayan Mecnun Otyakmaz'ın kararından vazgeçmesi için sosyal paylaşım sitelerinde kampanya başlatıldı.



Akhisar Belediyespor maçının son dakikasında yedikleri golle 1-1 berabere kalan Sivasspor, maçın ardından gelen tepkiler üzerine Genel Kurul kararı almıştı. Otyakmaz dün yenisafak.com Spor Servisi'ne yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı.


  • 'Travmatik bir karşılaşmaydı ümidimizi son derece azalttı ama henüz lig bitmedi. Önümüzde oynanacak 3 maç var, oynayıp onurumuzla şehrimizi temsil edip, o fırsatı yakalayabilirsek de ligde kalmayı hedefliyoruz. Takımımıza güveniyoruz aksilikler oldu çok sayıda. Umarım bu sondur bundan sonra biraz daha talih de bizim yanımızda olursa bu işin altından kalkabiliriz. Önümüzdeki dönemde zaten genel kurul kararı aldık. 22 ve 29 Mayıs'ta genel kurul kararı aldık.'

  • İnşallah ligde kalıp görevi bırakırız
  • 'İnşallah takımı ligde tutar devrederiz. Yeni bir yönetim oluşursa yeni yönetimi destekleriz. Öyle bir atmosfer oluştu, pek faydalı olabileceğimi düşünüyorum şu aşamada. Yeni bir yönetim oluşursa bu yönetime de her türlü desteği veririz, bunca yılın birikimini kendilerinin her türlü hizmetinde oluruz.'
  • 'Devam etmenin anlamı yok'
  • Devam etmek isterdim, iyi sonuçlar alsaydık bırakmanın bir anlamı yoktu. Artık faydalı olamıyoruz herhalde. Bu süreç son yıllardaki yönetim tarzıma baktığınızda bizi psikolojik olarak etkilediğini düşünüyoruz.

Mecnun Otyakmaz'ın bu açıklamasından sonra sosyal paylaşım sitelerinde başkanın görevine devam etmesi için başlatılan kampanyaya binlerce kişi imza attı. Taraftar sitelerinde de Otyakmaz'a destek mesajları yağdı. Başkanın kongrede yeniden aday olarak görevine devam etmesi yönündeki baskıların artarak devam ettiği gözlendi.





#Sivasspor
#Mecnun Otyakmaz
8 yıl önce