|

Özbek'ten tartışma açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, geçtiğimiz gün oynanan Bursaspor karşılaşması ile ilgili konuştu. Özbek, Yasin-Podolski tartışmasına da değindi.

Yeni Şafak
10:27 - 1/05/2016 Pazar
Güncelleme: 08:35 - 1/05/2016 Pazar
Diğer

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yöneticiler, Yasin ile Podolski arasında Bursaspor maçında yaşanan gerilime çok farklı bir açıdan yaklaştı, “Podolski umursamaz bir oyuncu olsaydı o pozisyonda tepkisiz kalırdı” yorumunu yaptı.



Milliyet'in haberine göre, Galatasaray'ın önceki akşam Bursaspor'la 1-1 berabere kaldığı karşılaşmayı tribünden izleyen Başkan Dursun Özbek ile yöneticiler kaybedilen iki puana üzülürken, özellikle ikinci yarıda sergilenen futbolla teselli buldu.



Başkan Dursun Özbek ve sarı-kırmızılı yöneticiler, Yasin Öztekin'in maçın 79. dakikasında boş pozisyondaki Podolski'ye pas vermek yerine kötü bir vuruşla topu dışarı atarak net bir fırsatı harcamasını da değerlendirdi. Alman futbolcunun, Yasin'e gösterdiği tepkiyi masaya yatıran sarı-kırmızılıların, “Podolski haklı ama o hareketi yapmasa daha iyi olurdu. Neticede bu bir takım oyunu. Biraz daha dikkatli olması gerekirdi” diye konuştukları bildirildi.



Yasin özür diledi

Başkan Dursun Özbek ve yöneticilerin, Podolski ile Yasin arasındaki gerilime farklı bir açıdan yaklaşarak, “Podolski son dönemde çok eleştiriliyordu. Onun tepkisi aslında olayın ne kadar içinde olduğunu da gösteriyor. Umursamaz olsaydı, tepkisiz kalırdı” ifadelerini kullandıkları aktarıldı.



Bu arada sarı-kırmızılı yetkililerin karşılaşma sonunda soyunma odasında herhangi bir tatsızlık yaşanmaması için tedbir aldıkları ve içeride en ufak bir sorunun gündeme gelmediği belirtildi. Yasin'in pozisyon için Podoski'den özür dilediği her iki oyuncunun birbirlerine sarılarak olayı kapattıkları kaydedildi.





#Galatasaray
#Dursun Özbek
#Süper Lig
8 yıl önce