|

Mahmut Uslu'dan Caner Erkin açıklaması

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Beşiktaş’ı 2-1 mağlup ettikleri mücadele sonrası sarı-lacivertli taraftarların tepki gösterdiği Caner Erkin'le ilgili olarak, "Özel hayatını biliyorsunuz. Seyircilerin böyle tepki göstermesi normal" değerlendirmesinde bulundu.

Yeni Şafak
09:19 - 24/09/2017 Pazar
Güncelleme: 09:35 - 24/09/2017 Pazar
IHA
Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu
Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında evinde Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Mahmut Uslu maç sonu yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullandı.

İki penaltının da yüzde yüz penaltı olduğunu söyleyen Uslu'nun sözlerinden öne çıkanlar şunlar:

"Negredo'nun golü 4,5 metre ofsayt"

Mahmut Uslu Negrodo’nun iptal edilen golünün 4,5 metre ofsayt olduğunu belirterek, “Mart ayına gelmeden ağlamanın lüzumu yok” dedi.

"Caner Erkin’in özel hayatını biliyorsunuz"

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin’e yapılan hareketlerin sorulması üzerine Uslu, şu ifadeleri kullandı:

  • "Caner Erkin’in özel hayatını biliyorsunuz. Fenerbahçe, sayın Aziz Yıldırım dahil sahip çıktı. Fenerbahçeliler de sahip çıktı. ‘Beşiktaş’ta aileyi gördüm’ gibi açıklamalar yapınca tabii ki seyirciler böyle tepki gösterecek. Caner’e hep yardım ettik. Lens’e bir şey yok."

"Herkes buraya havaya girmiş olarak geldi"

3 senedir konuşma yapmadıklarını hatırlatan Mahmut Uslu, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

  • "Ama bizim Arsen Orman açıklama yaptı. ‘İnşallah hakem gördüğünü çalar’ diye açıklamalar yaptı. Ama çalmadı. Çok mutlu değiliz. Tebrik ediyorum oyuncularımızı, antrenörlerimizi. Türkiye’de en önemli takımlardan biri olduğumuzu gördük. Herkes buraya havaya girmiş olarak geldi."
#Fenerbahçe
#Mahmut Uslu
#Caner Erkin
#Beşiktaş
7 yıl önce