|

Özürleri kabahatlerinden büyük: Canlı yayında tehdit

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Futbol canlı yayınında Boşnaklar için söylediği rezil sözlerin ardından programın sunucusu Ertem Şener de tepki çeken açıklamalara imza attı. Boşnaklardan özür dilediklerini ancak Rasim Ozan Kütahyalı'nın bazı şer odakları tarafından hedef alındığını iddia eden Şener, Kütahyalı'nın bunların bedelini ödetecek güce sahip olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
15:36 - 21/11/2017 Salı
Güncelleme: 16:16 - 21/11/2017 Salı
Yeni Şafak
Beyaz Futbol programının sunucusu Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı'nın kovulduğunu açıklarken söylediği sözler sebebiyle tepki çekti.
Beyaz Futbol programının sunucusu Ertem Şener, Rasim Ozan Kütahyalı'nın kovulduğunu açıklarken söylediği sözler sebebiyle tepki çekti.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Futbol programında söylediği skandal sözlerin ardından görevine son verilirken program sunucusu Ertem Şener'in sözleri kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Kütahyalı ile yolların ayrıldığını söyledikten sonra şer odaklarından bahseden Şener, Kütahyalı'nın bunların bedelini ödetecek güce sahip olduğunu söyledi. Sosyal medyada 'tehdit' olarak algılanan bu açıklamaların ardından program ve sunucu Ertem Şener'e tepki mesajları atıldı.

Ertem Şener paylaşımını sildi!
  • Bunun üzerine kendi resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Ertem Şener, "Rasim Ozan'ın maksadı aşan sözlerini provokasyon maksadıyla kullanan ve karalama kampanyasına dönüştüren FETÖ'cü çevrelere karşı hukuki olarak hesap soracak güçte olduğunu ifade etmek istediğim sözlerim belli çevrelerce şahsımı linç kampanyasına dönüştürülmek istenmektedir" ifadelerini kullandı. Ancak bu mesaj bir süre silindi.
Futbolseverler 'program kaldırılsın' diyor

Rasim Ozan Kütahyalı'nın görevden alınmasının ardından bir de söylenen bu tehditvari sözler sebebiyle programın da kaldırılmasını isteyen futbolseverler sosyal medyada hesaplarından Ertem Şener ve programın resmi hesabını mesaj yağmuruna tuttu.

Öte yandan MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, Beyaz TV'deki sözleri sebebiyle Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç duyurusunda bulundu. TBMM'de açıklamalarda bulunan Sancaklı şunları söyledi;


  • "Etnik ve inanç farklılığı gözetmeksizin Türk milleti başta olmak üzere tüm insanlığa karşı suç işlemiştir. Ekmeğine ve millete saygısı olmayan, özürü kabahatinden büyük olan, adını anmayı ar kabul edeceğim şahıs gibi şarlatanları TV ve gazetelerde görmeyi Türk milleti hak etmiyor."

https://www.youtube.com/embed/2PLpPMB1hNU

#Rasim Ozan Kütahyalı
#Ertem Şener
6 yıl önce