|

'Para harca yoksa kovulursun'

İngiliz The Sun Gazetesi, Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in geleceğiyle ilgili ortaya ilginç bir iddia attı. Gazeteye göre Arsenal Yönetimi, bu yaz kulüp tarihinin en büyük transfer harcamasını yapmaması halinde Wenger ile yollarını ayıracak.

Yeni Şafak
17:07 - 22/03/2016 Salı
Güncelleme: 17:14 - 22/03/2016 Salı
Diğer

İngiliz The Sun Gazetesi'ne göre Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in kulüpteki geleceği bu yaz transferde atacağı adımlara bağlı. Gazete, Arsenal yönetiminin Wenger'e kulüp tarihinin en büyük transfer harcamasını yapması için ültimatom verdiğini iddia etti.



Yaklaşık 200 milyon Euro bütçe sunulan Wenger'in bu parayı harcamakta isteksiz davranması halinde görevine son verilecek.



Arsenal Yönetimi gelecek sezon için Gonzalo Higuain, Toni Kroos ve John Stones gibi oyuncuların kadroya katılmasını istiyor.





The Sun'a göre yönetimin Menajer Wenger'den bu oyuncuları ikna etmesini istiyor. Arsene Wenger, takımı uzun süredir yıldız bir forvete, savunmaya dönük bir orta saha oyuncusuna ve savunmanın ortasında görev yapabilecek bir oyuncuya ihtiyaç duymasına karşın transferde pasif kalmakla eleştiriliyor.



Londra ekibi bu sezon başında sadece kaleci Petr Cech'i transfer etmişti. Wenger ara transfer döneminde ise Mısırlı orta saha oyuncusu Muhammed Elneny'i kadrosuna katmıştı.










#premier lig
#arsenal
#arsene wenger
8 yıl önce