|

Pellegrini için Fenerbahçe'ye dişli rakip

Sezon sonunda takımın başına Manuel Pellegrini'yi getirmek isteyen Fenerbahçe'ye İtalyan devi rakip oldu. Manchester City ile Şampiyonlar Ligi'nde final arayan tecrübeli hocanın kararı merak konusu.

Yeni Şafak
16:36 - 4/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:50 - 4/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe'ye Pellegrini konusunda dişli bir rakip çıktı.
Fenerbahçe'ye Pellegrini konusunda dişli bir rakip çıktı.

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ediyor.



Bu doğrultuda sarı lacivertliler öncelikli olarak Pereira ile devam edip etmeyeceğinin kararını vermek zorunda. Son haftalardaki iyi performans ve göze hoş gelen futbol Portekizli çalıştırıcının geleceği adına biraz olsun olumlu bir görüntü sergilese de, büyük bir kesim Fenerbahçe'nin şampiyon olması halinde de Pereira'nın gönderileceğini konuşuyor.





Sezon sonunda Manchester City'den ayrılacak olan Manuel Pellegrini ile ilk teması geçtiğimiz günlerde kuran Fenerbahçe, tecrübeli hoca ile görüşmelerini sürdürürken, bugün İtalya'dan gelen haber moralleri bozdu.



La Gazzetta dello Sport'un haberine göre İtalya'da kötü bir performans sergileyen ve taraftarlarının büyük protestolarına maruz kalan Milan'ın, Şilili teknik adamı takımın başına getirmek istediği öne sürüldü.



Manchester City ile bu akşam Real Madrid'e karşı yarı final rövanş maçına çıkacak olan Şilili teknik adam geçtiğimiz günlerde, şu an lige konsantre olduğunu açıklamıştı.








Fenerbahçe'de 9 ayrılık, 6 yeni imza


#Fenerbahçe
#Milan
#Manuel Pellegrini
8 yıl önce