|

Pepe Şenol Güneş'i utandırdı

Beşiktaş'ın Portekizli savunmacısı Pepe, Suudi Arabistan'la oynanan hazırlık maçında rakibine yaptığı sert hareketle gündeme geldi.

Yeni Şafak ve
11:35 - 11/11/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:26 - 11/11/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Portekiz Milli Takım formasıyla 91 maça çıkan Pepe'nin 5 golü bulunuyor.
Portekiz Milli Takım formasıyla 91 maça çıkan Pepe'nin 5 golü bulunuyor.

2018 Dünya Kupası'na katılmayı garantileyen Portekiz, hazırlık maçında Suudi Arabistan'ı 3-0 mağlup etti.

Beşiktaş'tan Pepe ve Fenerbahçe'den Neto'nun ilk 11'de başladığı mücadelede Portekiz'e galibiyeti getiren golleri; 32. dakikada Manuel Fernandes, 52'de Goncalo Guedes ve 90'da Joao Mario kaydetti.

Karşılaşmada perdeyi açan Beşiktaş'ın eski futbolcusu 31 yaşındaki Manuel Fernandes, Lokomotiv Moskova'da gösterdiği performansla 5 yıl aranın ardından milli takıma seçilmişti.

Pepe'den sert faul

Beşiktaşlı Pepe karşılaşmada rakibine yaptığı sert hareketle dikkati çekti. Suudi Arabistanlı futbolcunun arkadan aşil tendonuna basan Pepe, bu pozisyonda karşılaşmanın hakemi tarafından sarı kart gördü.


Şenol Güneş: Pepe örnek bir oyuncu olduğunu gösterdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde Pepe'nin transferine ilişkin yaptığı açıklamada Portekizli oyuncunun agresif yapısıyla ilgili tedirginliğini dile getirmiş ancak Portekizli oyuncunun Türkiye'de farklı bir profil çizdiğini belirtmişti.

Güneş, "El Clasico'yu izlediğim zaman Pepe hoşuma gitmiyordu. Kötü bir izlenim vermişti bana ama burada herkes için örnek bir oyuncu olduğunu gösterdi" ifadelerini kullanmıştı.

Portekiz-Suudi Arabistan maçının özeti;

https://www.youtube.com/embed/LGtzweSnrSE

#Portekiz
#Pepep
6 yıl önce