|

Podolski Galatasaray'da

Sarı-Krmızılılar, Arsenal'de forma giyen Alman oyuncuyla yılık 5 milyon euro'dan 3 seneliğine anlaştı. Aslan, İngiliz kulübüne de bonservis bedeli olarak 4 milyon euro ödeyecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/07/2015 Friday
Güncelleme: 10:54 - 3/07/2015 Friday
Yeni Şafak

Galatasaray, uzun süredir peşinden koştuğu yıldız futbolcu Lukas Podolski transferinde sonunda mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, Arsenal'de forma giyen Alman oyuncu ile yıllık 5 milyon euro karşılığı 3 yıllık anlaşırken, İngiliz kulübüne ise bonservis bedeli olarak ise 4 milyon euro ödeyecek. Alman basını da Podolski'nin G.Saray ile 3 yıllık anlaştığını duyurdu.



Oyuncunun menajeri Nassim Touihri, Bild'e yaptığı açıklamada, "Wenger Lukas'ın kalmasını istiyor ama ilk 11 garantisi veremiyordu. Oturup konuştuk ve anlaştık. G.Saray, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak. Podolski'nin EURO 2016'ya gitmesi için çok önemliydi. Galatasaray 3. defa Podolski'yi istedi ve bu transferde çok istekli davrandılar. Gösterdikleri ilgi ve güvenden dolayı bu tercihi yaptı. Şu anda Türkiye'de ailesiyle birlikte tatilini yapıyor. Yeni bir maceraya hazırlanıyor" dedi.



Dün akşam 1905 GSYİAD Galatasaray Adası'ndaki iftarına katılan başkan Dursun Özbek, transfer konusunda," Lütfen transfer sezonunun sonuna kadar bekleyin. Çok iyi haberlerle size geliyoruz" dedi.


#Lukas Podolski
#Arsenal
#Galatasaray
9 years ago