|

Podolski ve Nani bizi korkutmuyor

G.Saray ve F.Bahçe'nin yeni transferlerinin dünya yıldızları olduğunu belirten Sırp oyuncu, "Ancak onların isimlerinden daha ziyade sahada yapacakları önemli. Bizim bununla ilgili bir endişemiz yok" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/07/2015 Salı
Güncelleme: 03:10 - 7/07/2015 Salı
Yeni Şafak

Beşiktaş'ta yeni transferlerden Dusko Tosic, ilginç açıklamalarda bulundu. Süper Lig'i iyi tanıdığını belirten Sırp oyuncu, "Farklı takımlardan teklifler aldım ama Türkiye'de kaldım. Beşiktaş için yüzde yüzümü vereceğim. Umarım yeni stadımızda şampiyonluk yaşarız" dedi. G.Saray ve F.Bahçe'nin Podolski ve Nani transferlerini de değerlendirmesi istenen Tosic, "Podolski ve Nani büyük isimler ve büyük oyuncular ama önemli olan sahada neler yapabileceklerinizdir. Bununla ilgili endişemiz yok. Bizim gayet iyi Türk oyuncularımız var. Gayet iyi bir takımız" demekle yetindi.



TARAFTAR İLK ÜÇE GİRER


Beşiktaş'ın oynadığı en büyük kulüp olduğunu ifade eden Tosic, "Kızılyıldız'da oynadım. Beşiktaş ve Kızılyıldız taraftarı benim için dünyada ilk üçe girer. Beşiktaş siyahbeyaz, Kızılyıldız kırmızı beyaz. İki takım taraftarları da dünyanın en iyileri arasında" diye konuştu.



Arkadaşlarınıza inanarak pas atın


Almanya'da kamp yapan Beşiktaş, çalışmalarını sürdürürken, teknik direktör Şenol Güneş, 1.5 saat süren idmanda oyuncularına uyarılarda bulundu. Oyuncularından hata yapmaktan korkmamalarını isteyen Güneş, "Arkadaşınıza inanarak pas atın. Sürekli olumlu oynayın ve takıma katkı sağlamaya çalışın. Böyle sonuca daha rahat gideriz" dediği gözlendi. Beşiktaş dün akşam da taktik çalışırken, idmana Gökhan Töre de katıldı.



#Beşiktaş
#Podolski
#nani
9 yıl önce