|

Porto, eski oyuncusu Mangala'yı kiralıyor

Beşiktaş'ın stoper gündeminde yer alan Eliaquim Mangala'nın transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. Fransız basını, Pep Guardiola'nın takımda istemediği futbolcunun 1 yıllığına takımdan gönderileceğini açıklarken yeni adresi ile ilgili de flaş bir iddiada bulundu.

Yeni Şafak
15:43 - 28/08/2016 Pazar
Güncelleme: 15:57 - 28/08/2016 Pazar
Yeni Şafak
Fransız basını, Manchester City'nin Mangala'yı eski kulübü Porto'ya vereceğini iddia etti.
Fransız basını, Manchester City'nin Mangala'yı eski kulübü Porto'ya vereceğini iddia etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in transferi için en çok talepte bulunduğu yer defans bölgesiydi. Aboubakar ve Talisca ile anlaşan Nasri'yi de açıklamaya hazırlanan siyah beyazlılarda son olarak Mangala ismi gündeme gelmişti.



Fransız basınından L'equipe'in haberine göre Beşiktaş'ın stoper adaylarından olan 25 yaşındaki Mangala, Porto'ya geri dönüyor. İngiliz kulübünün takımdan göndermek istediği futbolcu için eski kulübünün kiralık teklifinde bulunduğu ve City yönetiminin bu öneriyi kabul edeceği aktarıldı.



Pep Guardiola'nın şans vermediği ve takımdan gönderilmesini istediği futbolcu için Beşiktaş'ta bilgi almıştı. Manchester City'nin oyuncu için yüksek kiralama bedeli istemesi ve Mangala'nın yıllık ücreti transfere engel olmuştu.
























-



Slaven Bilic golcüsünü buldu


























#Mangala
#Porto
#Manchester City
8 yıl önce