|

Prandelli Valencia'ya çok yakın

İspanya La Liga takımlarından Valencia, teknik direktör arayışlarını hızlandırdı. Yarasalar'ın önceliği ise Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli.

Yeni Şafak
17:07 - 28/09/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:20 - 28/09/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Prandelli'nin Valencia'ya teknik direktör olmasının çok yakın olduğu belirtildi.
Prandelli'nin Valencia'ya teknik direktör olmasının çok yakın olduğu belirtildi.

Ligde 4'te 0 yapmalarının ardından teknik direktör Pako Ayestaran'ın görevine son veren Valencia, Galatasaray'ın ve İtalya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Cesare Prandelli ile görüşüyor.



İspanyol spor gazetesi Marca'nın haberine göre, Valencia Sportif Direktörü Jesus Garcia Pitarch ile İtalya'da bir akşam yemeğinde buluşan Prandelli, Valencia'nın teknik direktörlüğüne en yakın isim olarak görülüyor.



Yine aynı habere göre, Laurent Blanc'nın da adının geçtiği fakat 59 yaşındaki Prandelli'nin daha tecrübeli olduğu için ilk seçenek olarak görüldüğü belirtiliyor.



Galatasaray'ın başında başarısız bir dönem geçiren Prandelli'nin, sportif direktör Garcia Pitarch'a taleplerini sunduğu ve Real Madrid'de Ancelotti'nin uyguladığı; maçlara birkaç asistanla gitme sistemini uygulama şartını öne sürdüğü gelen bilgiler arasında yer alıyor.




#Cesare Prandelli
#Valencia
#La Liga
8 yıl önce